2009-01-30

Samarbete resulterade i en nykomling.....

Högt tempo hela dagen har det varit för oss. Fixat och en massa annat. Sen blev det en vända till stan. Det var riktigt kallt vid 15.oo tiden och blåste en massa. Vi sprang in i Gallerian och lämnade Stoffes klocka hos Sis på Ur&Penn, skulle byta batteri. Har alltid glömt den hemma vid flertal tillfällen. Han har 2 andra klockor också men denna klockan är hans favvo. Mycket folk inne på Ur&Penn många skulle fynda bland deras 50% REA. Sedan bar det av till Janssens för att visa Stoffe jackan som jag spanat på i måndags med mamma. Han tyckte den var fin. Men jag hade även spanat in en annan favorit på Nine, de hade en massa rea och där var min favvo jacka nr 2. En gråaktig kappa som var lite längre men hade en konstig hals. Och så fanns där en svart kappa riktigt snygg men den var en storlek för liten för mig.. Så det bar av till nästa affär och där fanns en lite annorlunda variant, lite lösare kappa, lite mer ballong form, lite annorlunda, väldigt snygg och den passade=) Så den blev det tillslut=)


Sedan bar det av hemåt igen för vi skulle få besök=)


För flera v sedan när jag var hemma hos Natalie såg jag små valpar i en valplåda, vi skulle inte ha någon utan tittade bara. Men så när vi hade uppfödarmöte så var det några ulltussar som följde med och den ena var alldeles bedårande. Men gud vilken liten gangster *S* Efteråt blev det en hel del prat om denna lilla pojke och allt gick ganska snabbt sedan. Så idag flyttade en liten ulltuss vid namn Posh Paws Master Underberg in och han samägs av oss och Natalie=))



Tack Natalie för att vi får vara med och dela denna lilla gossen=)
Det är full fart på honom, han är verkligen en gangster, han har hittat på hyss redan *S* och han är aldrig still. Tillslut somnade han i Stoffes knä=)

Han har inte fått något namn ännu då vi inte är överens el har hittat nåt som vi verkligen vill ha.

1 kommentar:

Anonym sa...

Herre gud här händer det grejjer:)
Nykomlingar varje gång....nästan:)
Hur många sötnosar har ni nu?
Hur kommer det sig att det förökar sig så? när en väl kommit in i huset så liksom kommer det bara fler:)
Anette