2009-01-20

Fixat och donat

Hej Hopp

Här har det väl egentligen inte hänt så supermycket. Stoffe var ledig hela helgen och i måndes, skönt med lite långledigt så här har det mest pysslats med hundar=) Så är det ju, dem behöver borstas och klippas klor, trimmas osv *L*

Sen har vi fått fixa i hundrummet, känns som vi nyss fixade där inne, la ny plastmatta och satte lister men så är det väl när man har valpar. Delade av rummet så det blev en stor hage när Destiny var liten. Vågar inte lämna små valpar i hela huset om man går hemifrån, vilket förvisso inte är så ofta men man måste ju ut på prommis och ibland till affären. Så då delade vi typ av så hon fick halva rummet och vad tror ni den busen gjort....jo hon har smakat på våra ny uppsatta lister*S* Jäkla skitunge. Så nu var det fram med spackel och lite målarfärg så det ser nästan nytt ut igen=)

Satte ju även upp hyllor på väggen längst nere så det blev som sängar längs två väggar men funderar på att ta av dem ett tag. Det är ju öppet in dit så dem kan gå in och vara ifred och sova men Destiny är ett yrväder och jag är lite rädd hon ska slå sig, glömmer lixom bort att hon är en bit upp. Hon är ju pytteliten, väger 1375g och är över sex månader *suck* Så får köpa fler hundsängar så vi kan sätta det på golvet så länge.

Alltid har man något att pyssla med =)

Skickade in Hollys registreringspapper igår till SKK så gick in idag på skoj bara för att titta och blev lite förvånad när hon redan var registrerad. Dem fick ju papprena i morse, verkligen snabbt gjort.


glitter-graphics.com

Så därför är denna ros till SKK för att dem alltid är så snabba när det gäller registreringar=)

Inga kommentarer: