2008-05-16

Städa och feja

Hej Hopp....
I morgon är det dax för utställning här i Hässleholm, spännande. Det är en amerikansk domare Dennis Mc Coy, inte så ofta det är det så vi får väl se vad han säger om mina små pluttar. Är mest spänd på om Tindra kommer ha nån tass kvar på bordet *S* Det kvittar ju vad hon gör hon är ju bara maskot ändå. Men det är säkert kul att få följa med på utställning ändå.

Igår trimmade vi litegrann, Stoffe är ju hemma först nio ikväll så det hade blivit lite sent att sätta igång med alla fyra då. Sen slår det ju aldrig fel, Armani är helt urfälld *suck*. Borstade honom förra veckan och det bara rasade ur hår och så igår åkte sista ullen ur så jag har en stor hög på bordet nu=/ Hur kul är det, inte ett strå ull. Hade ju velat ha han i päls nu för denna domaren. Nu är det inte mycket att göra bara le och se glad ut=)).

Får börja packa väskan snart och alla grejer och papper, jag är alltid så nervig för att glömma stamtavlor och nummerlappar haha. Tur vi inte har långt hem isf, bara andra sidan stan=) Bara för att min syster råkade göra det när hon skulle till Sofiero och det är 9 mil =/ Så kan det gå...

Måste städa här hemma med, ibland är det kul och det är skönt när det är fint men ibland är det bara sååå tråkigt. Som tur är är det ju ganska enkelt att fylla diskmaskinen och bara trycka på en knapp och sedan är det rent, måste vara en av de bästa uppfinningarna:)
Kramelikram

Inga kommentarer: