2008-05-25

Skitfinal


glitter-graphics.com

Hej Hopp
Hjälp så dåligt det gick igår för Charlotte=( Jag trodde det skulle gå lite bättre, iaf topp 10 möjligtvis topp 6. Men det var hon dumma Ukraina som snodde våra poäng, hon var ju en Charlotte kopia vad gällde allt, utseende, outfit och låtval.

Såhär såg min topp 5 ut
Ryssland
Grekland
Armenien
Ukraina
Island

Såhär blev det
Ryssland
Ukraina
Grekland
Armenien
Norge

Ehhh så det var ju verkligen inte illa gissat..kanske borde jag fått välja vem vi skulle skickat=) Charlotte absolut av dem vi fick välja mellan i vår egen final.

Men om svenskarna inte varit så tröga och skickat ut honom direkt så skulle vi skickat Mickey Huskic med Izdajice. Det är på "deras språk", bra låt, melodi och bra röst. Jag tror det hade gått toppen. Men Svenska folket förstår sig inte på det här, ni kanske borde sluta rösta då om ni inte vet nånting. Lyssna själva http://www.youtube.com/watch?v=8CEFg1u30yQ Det är tom lite åt Rysslands vinnarlåts håll och nu kan vi ju inte använda den nästa år=// Hoppas han får en ny liknande låt så vi kan skicka honom.
Man blir ju lite sur men man får väl ta nya tag och nu är det ju dags att längta i ett år igen hahaha

********************


Igår hade vi fullt upp. Vi flyttade ut bokhyllan och rensade alla lådor och tömde allt finporslin, tog låång tid, sen var det dags att rensa garderoberna. Vi slängde två plastsäckar som vi ska ge till klädinsamlingen. Ganska skönt ändå att göra sig av med lite.
Vi hann även skruva isär sängen, flytta den och skruva ihop igen så vi slapp sova på stående fot *L* Sovrummet är ju inte klart på långa vägar och så har vi ju rummet där nere med att fixa. Vi har bestämt att vänta med att beställa från Ikea tills vi flyttat om så vi inte glömmer beställa något, det tar ju längre tid att bli klara men det är nog värt det. Lite jobbigt när det ser ut som ett bombnedslag bara, men men det blir nog bra när det är klart.


glitter-graphics.com

Inga kommentarer: