2007-09-20

Uppfödarträff


Våra fina lyktor
Nu är det så tråkigt väder,längtar redan tillbaks till sommaren, el ja inte denna sommaren för det var ju nästan bara regn hela tiden.
Häromdagen var vi och köpte en ny vägglampa att ha över hallspegeln. Vi är jättenöjda med den och den passar verkligen in. Vi funderar ju på att köpa en ny smal ekspegel med men vi får se när det blir. Vi har den vita sålänge fast den inte riktigt passar i stil, men man kan ju inte köpa allt på en gång jämt tyvärr.


Vi har fogat klart i köket iaf, tycker det blev fint för att aldrig ha gjort det innan. Men hjälp så mycket man fick tvätta. Man ska ju torka av det överflödiga efter 10-30 min och jag vet inte hur många gånger jag fyllde nya vattenhinkar för att tvätta, kände mig som en jojo. Nu ser det iaf fint ut så får väl ta och ringa elektrikern och se när han kan så vi får upp fläkten och lamporna under skåpen=)

Ikväll är det dags för uppfödar cirkel igen, nu ska vi påbörja juridik boken, spännande spännande. Har ju egentligen diplom på den sen sist jag gick men eftersom det senare rann ut i sanden så tar ja om alla böcker eftersom det är en ny grupp.

Ha det så fint i regnrusket

1 kommentar:

Hanna sa...

Hej

Kul med juridikboken...:-) Vi läser valpningsboken nu.
Snygga lampor!!

kram/Hanna