2007-09-04

Kommunens vackraste valp+ BIS 1


I Lördes var det dags för den årliga snapphane utställningen på brukshundklubben här i Hässleholm.
Vi hade anmält Chutney, Adidas & Armani.
Men när jag går upp på morgonen för att släppa ut dem så ser jag att Armani haltar. Tusan oxå men det är ju inget att göra så det var bara att kolla igenom honom. Upptäcker då ett pyttelitet sår i trampdynan. Han haltade inte när vi la oss men han har antagligen känt det sen och slickat på det och då började det nog göra ont. Så det gick ju inte att ställa honom tyvärr. Men arrangörerna var snälla och jag fick ställa Shimra i Kommunens vackraste hund i stället.


Chutney var duktig för att vara första gången, så här löd kritiken hennes: 4,5 månaders litet charmtroll. trevligt huvud, välkroppad för åldern. Bra benstomme, rör sig trevligt.


Adidas skötte sig så fint. Han blev Bir valp med denna kritiken:
Härlig 5 månaders hanhund som har "det". Vackert hanhundshuvud med korrekt bett. Utmärkt pigment, fin öronansättning. Härlig hals och kropp. Välvinklad, utmärkt benstomme. Rör sig utmärkt. Välpresenterad. Lovande valp

Sen var det dags för Big och han blev Big 1=)

Sedan var det dags för kommunens vackraste valp och lilla Adidas trippade ännu en gång på och charmade domarna. Det slutade med att han valdes till Kommunens vackraste valp=))

Efter det var det dags för Kommunens vackraste hund alltså dem vuxna och då fick lilla Shimra ta över istället för Armani och hon gjorde det kanon och slutade som nr 2=) Inte dåligt att pommisarna placerade sig så bra.

Nu hade Adidas vilat en liten stund och nu var det dags för Bis final, lilla killen började bli trött men trippade på så fint breve mamma. Först började dem tacka dem som inte skulle vara kvar och vi var då bland de fem bästa. En efter en blev placerade och sen ropades vi upp som nr 1.
Så lilla killen slutade som Best in show på första utställningen=))




Så stolta över vår vackra fina pojke=))

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye! Han er virkelig flott!:-D

Hanna sa...

Säger det´igen! Grattis!!!! ´:-D Vad sa kristina nu då? ;-)

Kram/Hanna

Woolly Wonder´s Pomeranians sa...

Tack båda två=))