2007-09-10

Vår gamla lägenhet i stan.


Hej alla
Hittade dessa gamla bilder på vår gamla lägenhet i stan. Det var en 3:a på ca 70 kvm. En riktigt mysig lägenhet med nytt kök, nytt badrum, ett riktig masterbedroom med egen toalett och gaderob. Här kommer lite bilder.
Det översta är vår "Matsal" dock använde vi inte den så ofta. Men det hela har att göra med att vi gillar våra möbler där inne, trots att det egentligen är fel stil. Vi vill egentligen ha jätte stilrent. Men dem får stanna sålänge. Stolarna är av märket "äpple" som Therese ropade in på en stor auktion. Dock lite slitna men är värda ca 1400 kr/st

Detta är vardagsrummet, möblemanget är här nyinköpt. Innan hade vi två stora svarta soffor men de tog upp nästan hela rummet. Så de fick åka ut. Det nya möblemanget kommer ifrån HässleholmsMöbelaffär, Italienska soffor. Borden är ifrån Ikea. Dessa möbler finns idag i vårat nya vardagsrum. Är bara där inne ibland för vi sitter oftast i Allrummet med våra hundar.



Här är köket dock fanns det bara en bild på barbordet. Det står idag i vårat vardagsrum då vi har ett ekbord i köket idag. Här kan man också se grannarna på andrasidan. Vi befinner oss på 2;a våningen.




Här är sovrummet. Precis också inköpt säng, sängbordet fick komma ända ifrån Stockholm för det fanns inte i den största storleken i Älmhult eller någon annanstans i Skåne. Endast på Kungens Kurva i Stockholm. Vi har väldigt ljusa färger, jordfärger i de andra rummen så vi bestämde oss för att sätta lite färg i sovrummet. Tanken var att göra sovrummet här också så men vi har bestämt oss för att inte göra det.

Allt var nästan helt renoverat och så bestämde vi oss för att flytta. =) Så nu befinner vi oss i vårat radhus. Här finns lite fler möjligheter, kanske bygga om garaget till ett masterbedroom. Idag har vi sovrummet i ett rum som ligger vägg i vägg med garaget.

Så det var lite om våran gamla lägenhet.

Idag har vi rensat öronen på några smutsgrisar, med Ear Cleaner. Det funkade, dock måste vi nog bada de utvalda då deras päls blivit lite kladdig.
Nu ska vi träna hundar.

Det var lite info för idag.
Vid Bloggen Kristoffer

1 kommentar:

Hanna sa...

ojoj tur du har therese som har en så händig karl...min skulle inte renovera, bada eller träna några hundar..inte rengöra nåra hundöron heller eller åka md på nån auktion o minnas vad möblerna har för märke..
hah jag skall va glad om ja får in honom i nån klädbutik o köpa nya t-shirts!
Snyggt ni hade då! *avis* :-D