2009-07-24

Pet stroller

För ett tag sedan fick vi hem vår fina pet stroller som vi beställt. Jag har alltid tyckt att alla dessa vagnar är väldigt söta men på nåt sätt kändes dem lite löjliga. Men nu har jag sett dem på flera utställningar och dem är verkligen bra. Väldigt smidiga, väger knappt inget och så har man händerna fria från hundar el koppel på vägen in när alla papper ska visas.
Såg denna modell på utställningen i Hässleholm, det var en som hade den och den var verkligen fin. Den har inte så skrikiga färger heller utan är lite mer neutral.

Är verkligen jättenöjd med vårt köp=)) och hundarna har provat den och alla verkade trivas=)


2009-07-22

Ikea

Igår tog vi en sväng till Ikea för att spana lite. Vi älskar att inreda och göra om hemma, hela tiden kommer vi på nya projekt hahaha. Så har vi en jättebra idé och så gör vi om och sen efter ett tag så tröttnar vi och kommer på en annan idé så det blir ju aldrig klart här hemma känns det som.
Vi totalrenoverade köket 06/07 men nu tror jag vi fått en till idé till köket så vi var tvugna att ta en sväng och kolla lite priser *S*
För ett tag sedan köpte vi massa förvaringshyllor och satte upp i ett rum för vi ville ha massa förvaring, vi har ju många rum så vi kunde avvara ett till att ha som klädkammare. Den andra klädkammaren är ju fylld med skor, jackor, accesoarer osv så vi kände att vi behövde en till. Perfekt till alla hundfiltar, sängar, korgar, osv osv gud vad plats allt sånt tar egentligen el så är det vi som har för mycket jag vet faktiskt inte. Men nu har vi kommit på att vi ska lägga golv där inne och jag sliter mitt hår för att vi inte gjorde det innan vi satte iordning allt där. Just nu ser huset ut som ett bombnedslag och hela vardagsrummet är smockat med alla saker som var där. Grejen är att löpbandet lär jag aldrig få ut därifrån igen, flyttar jag nångång får det ingå i köpet hahaha, det väger ju ton och jag vet ärligt inte hur vi tillslut fick in det genom dörren, det var på millimetern efter mycket bändande och tryckande och sen ryggskott vilket inte är så skoj.

Men självklart kunde vi inte gå på Ikea utan att shoppa och vi kom hem med en hel del småplock. Köpte lite hyllor och sånt till hundrummet, ska ta lite kort och visa hur det blev, jag är såååå nöjd=)

Nej nu ska jag sluta svamla hahaha, egentligen borde jag gå och plocka lite men jag tror snart det ska bli sängen istället. Tyvärr säger kroppen ifrån för att det blev en hel del gående igår och jag har så ont i ena benet men men
Natti natti allihop

2009-07-18

Spikmatta

För ett tag sedan köpte jag en Shakti spikmatta som jag har hört så mycket gott om, bara possitiva kommentarer och att den lindrar värk. Jag som haft problem med ryggen och värk i armar och ben i nästan halva mitt liv tyckte att det kan ju vara en bra grej att testa.

Fy fabian vad vassa dessa "spikar" är vassa. Första gången jag la mig på den trodde jag man skulle dö hahaha, jag kan fortfarande inte ha den i svanken och ner mot rumpan utan att ha tyg emellan för det gör såååå ont. Men uppe på själva ryggen är det inga problem, när man väl legat ett stund blir man alldeles varm i ryggen så det nästan bränns, en jätteskön känsla. Fast jag vet ärligt talat inte om det hjälper något annars. Men man ska kanske hålla på längre innan. Men när man ska resa sig igen efter att ha legat ca 20 min så gör det förbaskat ont när man "drar ut" dessa "spikar" ur ryggen. Det tycker jag förstör det hela, hela den sköna känslan är ju puts väck.
I Torsdes drog jag ut min tand och det var ju inte så farligt men denna värk efteråt är ju sjukt jobbig, det strålar upp i huvudet och känns som alla tänder på höger sida har tandvärk och ska lossna, det ilar, bultar och bankar. I fredags fick jag lite feber så det var åter till tandis och då skrev hon ut pennicillin, så nu ska jag äta det i 10 dar 3 gånger om dagen. Hade jag vetat att jag skulle ha så ont hade jag nog struntat i att dra ut den, var ju skönare att ha ont i en tand än i typ 13 men men haha.
Hundarna mår iaf fint och det är ju skönt=)

2009-07-14

Tandis

Idag har jag varit hos tandläkaren för jag har ont i en tand, men inte fasiken drog dem ut den, nej jag får komma tillbaks imorgon. Då måste jag alltså genomlida att gå dit ännu en gång=( Jag hatar att gå till tandläkaren och går bara dit om jag inte står ut mer *S*

Hon sa att jag hinner inte dra ut den nu vi får boka en ny tid...Sen tittade hon på mig och sa "kommer du då"??
Hahahaha hon trodde nog att jag inte kommer komma nästa gång hahaha. Men jag lovade att dyka upp i morgon.

2009-07-11

Ny Ras?

Är lite sugen på att ha någon annan ras förutom Pommen, som man kan ställa ut etc.
Men som vanligt hittar vi ingen, slutar alltid med att vi trillar tillbaks på dessa små Poms. Men Therese har alltid önskat sig en liten Chi, men jag har inte tyckt att de varit så fina.
Men igår såg jag en supersöt Chi-valp på blocket: http://www.blocket.se/uppsala/Chocolate_and_tan_chihuahua_hane_22420460.htm?ca=23_4&w=3 Men han hade inga kulor i dagsläget samt att han skulle isf varit en hon =) Vem vet?! Vem skulle kunna motstå en sådan liten rackare....hoppas vi inte kommer att hitta någon eller att nån erbjuder oss en sån sötis. Hade hanen bara haft kulorna nere kanske jag hade kunnat tänka mig honom iaf...

Annars har vi inte så mycket på G, har två veckor kvar innan jag tillslut har semester, självförvållat. Valde en sen semester i år. Tänkte jag kanske kan ha tidig semester nästa år.....Vi har ju planer på att ställa på världsutställningen nästa år....Hmmm men vem...vi är ju våra egnas kritiker ... så vi tycker väl inte att vi har någon att ställa, hittar helatiden små fel som vi stör oss på. Vi får se om det dyker upp någon Pom nu i höst/ eller någon som utvecklast i rätt håll... som kan tänkas platsa. Ha ha.. skojade innan om att vi får väl låna någon annans stjärna o ställa... Men det är ju inte heller så roligt.

Japp återkommer senare...vi måste ju bli bättre på att blogga =) Vi har slackat efter lite...sorry!
/Kristoffer

2009-07-05

Hej Hopp

Hej alla glada

Här hemma finns det alltid att göra men samtidigt inget intressant *S* Vi har börjat olja staketet nu och gud så tråkigt det är. Tar ju jättelång tid också så får väl se när vi orkar fixa det helt klart. Man ska inte olja på solvarm yta och inte på kvällen när det är risk för dagg, ja el nederbörd såklart. Jahopp men hur har dem då tänkt sig egentligen, för det är ju så dagarna är, stekheta el fulla av regn. Vi har haft myckat åska och blixt här dem senaste dagarna.

Jag och syrran har varit på biopremiären på The proposal. Det är flera flera år sen jag var på bio *L* och sist jag och syrran var på bio var väldigt väldigt väldigt många år sen, jag minns iaf att det var Titanic vi såg då *S* och det måste väl vara 10-12 år sen el nåt.
Så vi gick först ut och åt på infinity, det var väldigt trevligt och god mat med. Filmen var väldigt bra, kanske lite förutsägbar men det är väl dem flesta filmer, så vi hade en väldigt trevlig kväll=)

Hundarna mår fint men tycker det är vääldigt varmt, fast idag har vi ingen sol=/ Himlen ser väldigt mörk ut så kanske får vi regn, trist.