2009-04-05

Ringträning



Idag var vi på ringträning på Hässleholmsgården och med oss hade vi lilla Destiny och Jamie. Det var hans första gång på ringträning och ute bland massa folk och hundar men han var verkligen duktig, är jätteförvånad *S* Han fick ju såklart testa bordet och gå i ringen och han skötte sig så fint lilla killen=) Självklart behövs mer träning, det gör det väl alltid med alla men skällde inte och folk fick gladeligen klappa dem båda, skönt med sociala busungar=)

Vi fick även träffa Chutney som Christian och Lina äger och det är så kul att få se ens små "barn" som man fött upp. Älskar hennes ansikte.

Där var även en hel del andra fina små pommar att titta på och det är så kul att träffa andra uppfödare=)) Efter ringträningen skulle det vara trimkurs på Hässleholmsgården och många dök upp en stund innan så vi hann spana in en del pommar som skulle deltaga. Men när kursen startade var det dags för oss att bege oss hemåt. Denna kurs riktade sig till nybörjare inom rasen för den handlade om borstning och hur man trimmar öron och tassar.

Inga kommentarer: