2009-04-17

Destinys familj

Destinys nya familj
Efter att vi bestämde oss för att hitta en ny kärleksfull familj till Destiny gick allt rätt snabbt. Vi blev totalt nedringda och mailbombade av folk, både vanliga folk, uppfödare och även folk i Europa. Men vi ville att hon bara skulle bli en älskad familjemedlem och gick in för ett sällskapshem. Efter många telefonsamtal bestämde vi oss för att låta henne flytta till Hilde med familj.
Idag kom dem för att titta på henne och jag tror dem föll så fort dem såg henne och så tyckte dem att hon verkligen var pytteliten, mindre en på bild *S* Jag säger ju att hon är pytteliten =))
Dem har haft hundar innan, olika raser senaste var en schnauser. Dem tyckte det kändes tomt utan en familjemedlem och valet föll på pom då dottern velat ha en i fem år.
Dem hade försäkerhetsskull redan köpt hem en fin hundsäng till henne ifall dem skulle få ta med henne hem. Jag tror hon kommer bli en bortskämd dam.=)
Lycka till i ditt nya hem lilla Destiny.

1 kommentar:

Anette sa...

Hej!

kul att ni hittat en bra familj till lilla Destiny.....man kan ju inte spara allt när man håller på med avel.....men av vad det gör ont i hjärtat när man måste skiljas. Har tänkt på er och söta lilla tjejen sen ni skrev att ni funderade på att sälja henne.
Ha det gott kram Anette