2008-09-09

Angel´s Gate

Bild lånad från www.oprah.com
Hade tv,n på och det var Oprah då. De gjorde lite uppföljningar av sådant de sänt tidigare. Många har väl sett och hört om programmet dem hade om Puppy mills. 38 hundar hade adopterats den helgen=) Över 300 personer hade bokat tid för kastrering=)
Iaf så visade dem ett klipp från Angel´s gate http://www.angelsgate.org/index.htm. Det var så hemskt att se alla dessa djur dem räddat. Många hade vagnar efter sig för att bakbenen inte funkade, många hade helt deformerade ben så halva benet var uppböjt så dem blev halva sin höjd. Det var helt frukatnsvärt och tårarna bara trillade. Sen kom en bild på en liten pom (möjligtvis klein el nån blandning men det liknar en pom, se bild överst) Stackaren var förlamad och varje dag satte dem henne i en vagn så hon kunde röra sig och det var så hemskt så tårarna bara fortsatta att rulla. Stackars stackars alla dessa försvarslösa djur, jag blir så förbannad. Denna hund hade dem hittat medvetslös bakom en barnfamiljs soffa=(((( Hur fan är folk funtade egentligen. Man borde slå dem gula och blå, låsa in dem i en cell och kasta bort nyckeln och sen låta dem svälta ihjäl.
Så dem har startat Angel´s Gate där dem tar hand om massvis av djur, dem får känna sig älskade och får en andra chans=)) Inte får hon någon lön heller utan gör det för att hon brinner för djuren=))
Usch mår så dåligt när jag tänker på hur vissa har det=(
Ta hand om era små djur och var rädda om dem, behandla dem som ni själva vill bli behandlade.

Inga kommentarer: