2008-06-16

Sis var här

Lilla Shimra håller på att få pälsen tillbaks efter hennes enorma fällning. Det är så kul att se förändringen tycker jag efter dem fällt, när dem får pälsen tillbaks. Det är så stor skillnad på dem när dem är i päls och inte, ser ut som helt andra hundar då. Den känns väldigt tjock och tät och man ser det väldigt mycket i rumpan, så sött.

Visst är hon söt lilla tjejjen=) En busig tös som älskar godis och att dansa.

Idag var Sis här, alltså min lillasyster. Vi fikade och pratade och så färgade jag hennes hår. Hon har klippt en jättefin frisyr, det blir kortare och kortare snart har hon inget hår kvar hahaha. Men hon passar ju i kort hår så då gör det ju inget.
Lekte massa med hundarna och dem älskar när det kommer besök. Dem älskar leksaker och bollar, ja mest allt som är mjukt. Dem kan ju inte fånga runda bollar med sina små munnar men vi har mjuka bollar, el ja nu är dem inte runda utan snarare platta och det ser ut som skumgummit innuti krympt så dem är lite säckiga. Kanske dags att slänga dem för längesen men har inte hjärta till det då dem verkligen älskar dem, så vi får fortsätta tvätta dem i tvättmaskinen tills dem helt försvinner hahaha Så dem kan dem fånga eftersom dem är latta att få grepp om och hon övade massa *S* Så nu har dem fått in knycken och fångar dem ibland=) Dem lär sig fort.

Vi kastar aldrig boll sådär ute fram och tillbaks, men inne kan man ju ha lite dragkamp och rulla boll. Det är nog favoritsysslan *S* Om Tindra vill ha uppmärksamhet så hämtar hon en leksak och börjar kasta runt den och skaka den bara för att man ska vända uppmärksamheten mot henne. Hon är så smart.

Det var kul att du kom Sis=)

Idag har Sessan lärt sig hoppa upp i soffan. Innan har hon klättrat på ens ben men idag bara tjoff så satt hon där, jag lyfte ner och hon kom upp, jag lyfte ner och hon kom upp. Japp så nu får vi se om hon kan imorgon med=) Men hon tog inte fart el något hon bara stod nedanför och det såg inte ut som hon gjorde något utan hon bara satt där helt plötsligt. Sen var hon sååå stolt för det och sen la hon sig alldeles utsträckt och somnade=) Det var nog mysigt att få vara ifred. Lilla busan.

Nu är det dags att släppa ut busungarna på en nattekiss innan det nog är dags att nanna.
Chutney har bott in sig mer nu och här har varit fullt rejs, alla ligger helt utslagna runt mig=)

Inga kommentarer: