2009-03-23

Utställningen i Malmö


Igår var det Svensk Vinnarutställning i Malmö så det var upp tidigt som gällde. På bilden uppe ser ni Turning Torso. Hela 27 pommar var anmälda så det var väldigt skoj, fanns en hel del snyggingar att spana in=) Domare var Elisabeth Spillman. Det gick väldigt långsamt så det var inte pommarna förrens halv ett, då trodde jag nästan vi skulle vara klara *S* Men det var noggrann bedömning vilket var väldigt bra iaf. Fick väldigt fina bilder men som vanligt när man lägger dem i datorn så är dem helt suddiga=( Måste verkligen köpa ny kamera, men dem är ju såå dyra.

Här är en bild på Holly i ringen som Jonas Öhrn tog Tack=)


Här är den enda bilden av våra som man ser lite av hunden på. Holly var jätteduktig och stod och gick jättefint=) Det var hela 9 juniortikar, har nog aldrig varit med om så många i samma klass *S* Holly fick en 1 i kvalité och slutade som 3 i konkurensen med CK och blev sedan Bästa Tik Reserv så vi är jättenöjda med Hollys första officiella utställning=))

Hollys kritik:

10 mån tik med bra storlek och proportioner. Mycket fint huvud och uttryck. Välkroppad, kort rygg, bra svans. Brant skuldra och rak överarm ger ostabil frambensaktion. Bra drive. Utmärkt päls och presentation. Trevlig och välvisad.

Ska gå ut och ta lite foton på Holly för då blir dem bättre, så återkom gärna=)

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med fint restultat og kritikk,hun er flott!!:)