2008-03-27

Snöfall

Precis innan påsk så kände man verkligen att våren var på väg, det började verkligen bli varmt och härligt ute. Men ack så fel vi hade det blev snö och snöstorm i Skåne.

Men dem små liven verkade tycka att det var väldigt skoj ute. Alyssa springer och skvätter upp snön med frambenen och fångar den, det ser jätteroligt ut.
Här är lilla Prada som tror att om hon vänder på huvet så slutar dem dumma snöflingorna komma på hennes ansikte=) tyvärr hjälpte det föga.

Så här snöig och fin blir man när man kommer in efter att ha busat runt. Så söt vår lilla Alyssa.

Så här gör den fina damen. Vår prinsessa försöker gömma sig i valparnas säng så hon slipper gå ut och bli våt om tassarna=D Hon har verkligen trängt in sig i den minsta av husen vi har, har olika storlekar och detta är den minsta som används till valpar. Men Tindra gillar när det är trångt och vill gärna sova i den med.
Tyvärr blev hon ju upptäckt så mamma fick bära ut henne, då sätter hon sig utanför dörren och sen kutar hon in *S*

Idag sken solen och jag hoppas verkligen detta slask försvinner snart.
Kramiz från oss

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Alyssa är ju för söt. När får jag se henne på riktigt då? Ni får komma hit till Larv utställningen 11 maj!

Anonym sa...

Gud vilken mysig uteplats du ser ut att ha!! För att inte prata om dina små :) älskar pommar, man vill bara pussa på dom :)