2008-02-26

Veckan som gått

Alyssa
Denna vecka har det hänt en hel del så vi har varit jättedåliga på att blogga tyvärr.
Tisdes och Onsdes var det lite shopping och Stoffe klippte sig. Jag fyndade en jättesnygg klocka, Stoffe kunde inte bestämma vilken stil han ville ha, lite stilrenare el lite mer sportig så han tog två=) jag köpte även ett fint halsband.
I Torsdes kom Elisabeth Spillman, Eva och Lena hit, dem lämnade lilla Prada. Äntligen är hon hemma vår efterlängtade tjej=)) För er som inte vet så är hon efter Breaker och Sabrina, så hon kommer från Kristina. Stort Tack Kristina för att vi fick denna söta tjej.
Lena sov här natten till fredag för hon skulle ner till Qpoolen dagen efter, det var ju valpuställning där i helgen och hon skulle sätta upp ståndet med alla grejer från deras shop Felican. Så det blev en hel del snack om hundar och det var väldigt trevligt.
Lördagen bestod av att trimma och bada Sessan & Prada inför söndagens utställning.
Dem båda skötte sig helt fantastiskt på utställningen och ingen av dem sa ett ljud bland alla hundar och båda gick runt så fint i ringen och stod snällt och fint på bordet=)) Våra duktiga fina flickor.
Prada i ringen

Tyvärr blev inget mer kort bra än det där.

Prada blev 2:a med HP med jättefin kritik.

"Elegant och feminin. Utm proportioner, stabila vinklar. Tilltalande helhet med naturlig resning. Sunda rörelser. Välpresenterad. Bedårande uppsyn och utstrålning"

Sessan blev 4:a hon behöver lite mer tid för att bli klar, dem är ju bara 4 och 5 månader med så man kan ju inte begära nåt av de små liven, vi är så nöjda med uppförandet och det räckte för att vi skulle vara glada.

Kritiken hennes.

"Elegant och feminin. Sött huvud och uttryck. Ngt upprätta vinklar fram o bak. kunde ha något mer kropp och bröstkorg. Eleganta rörelser med naturlig resning. Välpresenterad"

Vi är nöjda och glada för den kritiken=)

Sen var dem så trötta de små liven när vi kom hem. Då var det dags att kolla på inspelningen av melodifestivalen deltävling 3.

Ingen låt var speciellt bra, men det var iaf rätt som gick vidare. Upp och hoppa är ju absolut ingen schlager men kan nog bli den nya sommarplågan=)) Den var ju faktiskt bra=)

Men absolut bäst var ju Björn Gustavsson http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1065918 Har lyssnat flera gånger idag *S*

När det var slut begav vi oss tillbaks till utställningen för att se finalerna.
Sen var vi helt slut av denna roliga vecka som gått.

Ta hand om er

Inga kommentarer: