2008-02-16

Melodifestival deltävling 2

"Bild målad av Sara på vovve"

Föreställandes Aska & Orion



Hej

Nu har det varit deltävling nr 2 i Melodifestivalen.

Som sagt satt vi framför tv:n för att titta på denna lördags bidrag. Har ju givetvis redan förlyssnat på bidragen genom nätet.

Hade redan bildat sig en uppfattning om vilka som skulle gå till finalen direkt. Då när vi lyssnade på bidragen hörde man ju bara musiken ( på nätet inför själva deltävlingen) och då anade man att Ola och Jonsson & Häggkvist skulle gå direkt till finalen.



Sedan var det dags för "live" framträdanden och ja.. Ola var bra & "Smirnof" låten var väl bra i refrängen dock spelade det ingen roll hurvida sångerskan kunde tala flera språk för engelskan var lite eng-ryska där förstörde sångerskan låten tyvärr. Sen kom visklåten inget att anmärka på dock ingen hit...i melodifestival sammanhang iallafall. Alexander ja låten var bra men han hade lite svårt att komma igång eventuellt blir det nog att man kanske springer och köper en skiva ändå?! Inte heller något för melodifestivalen.
-Jaha...då var det dags för en skräll igen då... En "Krister Sjögren" Två rödklädda gubbar med glasögon, nu i efterhand kommer jag att tänka på Bananer i Pyjamas som gick på barnkanalen för några år sen då syrran var liten. Hon kollade alltid på dem när hon var fem ( Nu är hon snart 18-år).
Två rödklädda bananer i "RÖTT" !!



Man kan fråga sig hurvida det finns ett sjukt beteende bland det Svenska folket att rösta fram ett dåligt bidrag till varje deltävling???? Eller kan det vara så att det finns några Svenskar där ute som vill sabotera våran eventuella vinst i Europa???
-Ja som sagt inget som fall oss i smaken, inte de själva trodde på låten...eftersom de inte trodde de skulle vinna.
-Var det då en plojj grej...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lite väl skrikigt va?

-Ja vad hade vi sen ....hmmm Sanna från Bromölla 6 mil här ifrån, varför inte en balad. Och vidare till finalen kom hon ju också. Grattis.



Sedan var det den andra "generationens invandrare" eller vad de kallade sig för...att de ens blev uttagna till deltävlingen....Kebab...eller??? Bli inte förvånade om vi får höra en låt framöver där texten innehåller något om en toalettstol??? Någon motta får det väl vara.

Sedan var det dags för det förtippade vinnarna.....enligt många även Carola själv tydligen...Look kunde ju inte låta bli att dra henne vid näsan...
"-Du tror väl att du går direkt till finalen för du sitter ju här o ler.."
eller något åt det hållet..tji fick hon.
-Ja så kan det vara ibland när verkligheten inte alltid är som man själv vill att den sak vara ....

Men man får ju också tänka realistisk ska vi ta hem den stora finalen i Europa måste vi ju skicka någon som henne, hon har ju faktiskt placerat sig bra varje gång hon varit med. Det var ju tur att hon fick åka det året vi var tvungna att kvala pga Stenmark!!! Tror ni någon annan hade klarat det...NÄÄ!



-Japp det var denna dagen det!

Återkommer nästa vecka .....

/ Stoffe Kritiker =)



Inga kommentarer: