2007-06-20

Vackra lilla Adidas


Hej
Har inte hunnit skriva i bloggen på ett tag, Stoffe har varit ledig litegrann så vi har pysslat och fixat en massa.
Nu har vi snart klippt klart hela häcken, allt ogräs i den är iaf rensat. Det var ju mer ogräs än häck som vi slängde. Fyra skottkärror fick vi slänga och då har vi ändå häcken ibak kvar.
Vi kan inte bestämma oss om vi bara ska lägga sten i rabatterna el om vi ska lägga på framsidan med. Har iaf ringt och kollat lite med dem och man kan få hem det ungefär dagen efter man beställer så det var ju snabbt.
Igår var vi och köpte hundmat och inte hade dem pyttesmå halsband inte, ska till stan idag och köpa allergimedicin till Stoffe får kolla i den andra djuraffären då. Varför fattar dem inte att man måste ha små halsband, det finns faktiskt små hundar. Ibland behöver man halsband under 20 cm.
Har även köpt kubb och krocket så nu ska vi spela, man måste få leka lite ibland=)

Har vägt Adidas, oj vad han växt, 1246g. Först tyckte jag han var pytteliten, men sätter man han bredvid valparna så är han stor. Men egentligen är han inte så mycket större, det är bara hans päls. Valparna väger nu 984g och 1140, ganska stora, dem är ju bara 9 1/2 v.

Igår fotade vi Adidas massvis och här kommer fina bilder på honom. Jag kunde inte välja vilka ja skulle lägga upp så jag tog några stycken=)
Vårt söta vackra busfrö men oj så fint och snällt han stod.



















Det var allt från oss=)

3 kommentarer:

Hanna sa...

ååå gud va fin han är tezz!!Han kommer gå långt i ringen!:-)

Älskar bilden där han tittar upp!

Nu har ja bestllt trimbordet! :) Hur gick d med badningen? Ja gillade detta shampoo...:-)

Anonym sa...

Så fin han er:-D Blir spennende å høre resultater når han skal på utstillinger i fremtiden,tenker han kommer til å gjøre det bra:-)
Jeg venter spent på at Mini skal bli far neste helg,har litt lyst på en valp etter han ja...hehe...
Ha en fin sommmer!:-)

Anonym sa...

gu va snygg han är! Grattis till den killen hörni!