2008-08-03

Sten Del 1

2008:s stora projekt. Ni som har följt oss vet ju att vi gjorde iordning en liten innergård förra året. Men när man har små pojkar och flickor springandes in och ut speciellt på hösten, vintern och våren så blir det inte speciellt rent inomhus. Lera och en massa jordklumpar på golven. Och inte minst en och annan liten buse som legat på rygg frivilligt eller tyvärr blivit nertryckt av sina snälla kompisar =) Ja ni kan själv tänka er helt täckta upp till öronen med lera. Samt att de under den senaste tiden utövat en ny liten sport på innergården....
Gropgrävning a la mullvad. Synd att vi inte utövar golf för då skulle vi kunna säga att vi har en golfbana. Faktiskt helt fullständig med 18 hål eller fler. Äta massa insekter och äta gräsrötter var också en och annans favvo aktivitet.

Vad skulle husse och mamma ta sig till med de små barnen?!?!?
Det var inte bara barnen som inte gillade gräset. Jag tål inte gräs. Speciellt inte de tre första månaderna april, maj och juni. Tyvärr har vi insett våra begränsningar, vi hinner inte med att klippa gräsmatten varannan dag, rensa rabatterna varje dag..... så som våra kära grannar, vi har helt enkelt en hel del annat som kräver tid. Så för nu så blir det bara några krukor och blomlådor.
-Så vi fick ta oss en funderare vad vi skulle göra med alla våra rabatter och innergårds gräsmattan.
(fortsättning neråt,bloggen strulade så fick göra flera delar)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flott dere har det da:)Flott hage for hundene det der:)