2008-08-24

Burvagn - Allt i ett...

Äntligen är dem här våra efterlängade vagnar. Dem har rest länge, en och en halv månad har dem varit till sjöss, fraktats hela vägen från Kina. Trodde dem skulle varit här i Maj så väntan har varit lång. Men den som väntar på nåt gott heter det juh...
Finns kanske nån småskavank nånstans men det kan man absolut leva med.
Vi köpte tre stycken, en blå, en röd och en grön. Kunde inte bestämma vilken färg vi ville ha *S* Finns även tyg att sätta runt, finns en ficka i det på ena sidan som man kan stoppa tex vaccinationspapper osv i, alltså lätt att bara ta fram och stanna till i veterinär kontrollen.
Fyra fack så fyra små pommar kan få ha ett eget fack i lugn och ro (eller någon annan ras om man vill såklart). Men den är stor så man får in fler om man skulle vilja. Våningarna och mellanväggen kan tas bort.
Tar man bort det så fäller man bara ihop den, smidigt och lätt.

Här är deras egna fack=)

Bra att bara kunna öppna en dörr utan att dem andra följer med ut, alla har ju egen ingång.

Hjulen var faktiskt rejäla och den känns lätt att köra och lätt att svänga.
Vill man inte ha fyra hundar med sig så kan man ju packa grejer i något fack.
Man slipper även släpa med sig sitt trimbord för det är det ju ovanpå, alldeles utmärkt att ha "allt i ett".
När vi väl bestämt oss för vilken färg vi vill behålla så kommer 2 stycken bli till salu. Är det någon som är intresserad el vet någon som är så är ni välkomna att höra av er för att få mått och prisuppgift.

8 kommentarer:

Anonym sa...

De så jo kjempepraktiske ut!:) Sikkert supert når man har mer enn 1 hund:)

Anonym sa...

o va smart! Nått såntdär skulel säkert min mamma o morfar kunna bygga de är helt galna o bygger hus tillsammans o allt. ehe. :-) Var de dyra burarna?

Hade man jhu kunnat bygga själv med stomme av trä kankse o nät vitt kankse o sen en botten o en topplatta. MEn de är ju klart snyggare med en köpt ju :-) Men ja är jämt så ekonomisk o de lät dyrt med vagnar från kina! :-D

Hoppas allt är bra. är inte ofta vid datorn med två små barn. Såg bilderna från rallylydnadsträningen. Skoj! Sessan är en skockerbit alltså! :-) Mini kan både sitt och stå och de är ju en utmaning för dem att skilja kommandona åt åker rumpan i backen är de ju bara o ge andra kommandot om man tränat in de bra så är de ju ingen fara. tror inte man får minuspoäng för att hunden råkar sätta sig en gång :-) En hund är ju endå en hund de borde väl domarna förstå :-)om inte annat ser den väl att den kan andra saker än att bara "stå staty" hehe :-D

Kram/H

IC sa...

Hej!
Finns burvagnarna kvar. Intresserad.

Anonym sa...

Hejsan! Har tassat runt på din sida(: Hur mycket kostar buren?

www.masterofpuppies.se
Mvh Jeanette

Rosa sa...

Hej

Jättefin burvagn! Det hade inte varit helt fel att köpa en sådan, var någonstans har du beställt? Skulle vara roligt och veta priset oxå på buren och frakten?

Tack på förhand

Vänliga hälsningar

Rosa

Rosa sa...

Hej igen

Skrev inte min mailadress, rosa_garthe@hotmail.com

Hälsningar

Rosa

Jessica sa...

Vilken kanonvagn.

Har du möjlighet att maila mig om vart man beställer och pris hade jag blivit superglad.

Jessica

Janet sa...

Hej svejs!
Perfekta burar, precis vad jag letar efter. Köpergärna en av er leller om ni kan berätta var jag kan beställa en. Färg spelar ingen roll.