2008-01-03

Nytt år








Stoffe försökte filma, här är resultatet av en raket. Vi smällde inte själva.

Vi hade en lugn nyårsafton tillsammans med vovvarna. Åt tacos, min favvo mat=) och så åt vi glass, skålade i päroncider, ja alkoholfri då *L*

Satte på musik lite innan 12 men inga vovvar brydde sig vilket var skönt. Vi drog inte ner i allrummet för altanen är ju utanför så man ser inte ut så bra men man såg att Adidas ville kika=)

Det smällde ganska rejält faktiskt. Jag tycker fyrverkerier är fint att kolla på och tycker nog det hör till att se på några, annars känns det inte som nyår för mig. Samtidigt är det väldigt synd om vissa vovvar och vissa är ju livsfarliga med raketer och smällare. Ungar borde inte få ha hand om det.

Kan dem inte sluta sälja små smällare och dem stora som bara säger pang, helt onödiga. Sätt en lag på att man får smälla från kvart i tolv till kvart över el något och bara sådana fina inga som pangar.

Då slipper vi massa ungar som springer runt och kastar i brevlådor, i bilar mot människor och hundar. Allt hade ju blivit bättre förstår inte varför det ska vara så svårt att bestämma. Tillslut växer dem nya generationerna upp med att ungar smäller inte. El skaffa lite pli på era ungar och köp inte åt dem.

Här snöar det en massa, visst är det mysigt med snö, men låt det isf ligga. Jag hatar sen när det blir blask och slask och svinhalt.


glitter-graphics.com

Inga kommentarer: