2007-12-31

Del 2

Ja då var det dags för del 2 av året 2007.
Det är väldigt svårt att minnas det man gör tycker jag, tur man bloggar lite så man har lite koll på sitt liv *L*

Här är en bild från specialen på mig och Armani i Maj. Det var en upplevelse att ställa fyra dagar i sträck. Man var väldigt trött efteråt och hundarna också så fyra dagar kanske är lite mycket egentligen. Kul att träffa så mycket människor och se så många fina hundar
Det här är ju nåt vi aldrig kan glömma, hela sommaren skulle Adidas bada i vattenskålen=) Ni måste ju hålla med om att han är underbart söt!!

25 Aug 07 blev Bäbis Woolly Wonder´s Curry Mandalay BIM på sin första utställning i Norge=)

Första utställningen nånsin för Adidas var på Hässleholms BK 1 sep 07. Han sopade banan med alla andra *S* Han slutade som BIR valp BIG valp och tillslut även som BIS valp. Så stolta. Efter det var det dags att kora Kommunens vackraste valp 07 och vem tror ni har Hässleholms kommuns vackraste valp 07?! Vi såklart, söta fina Adidas=)

17 Nov 07 Blev vår första kull 1 år. Älskade Ängla och Lillpotte, så stora nu.
Nu i Dec som många vet så slutade ju året trist genom att det ej blir fler valpar på Caelyn och att hennes ända lilla valp blev en Ängel alldeles för tidigt i sitt liv. RIP
Så vi hoppas att 2008 ska bli ett bra år med många underbara stunder med två och fyrbenta. Vi ser fram emot att träffa er alla på utställningar el på något annat ställe=)
Till sist vill vi bara önska er alla ett Gott Slut på 2007 och ett underbart 2008.



glitter-graphics.com

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nytt år! Håper 2008 blir et flott år!:)

Anonym sa...

Glemte å skrive navn,hilsenen fra altså fra meg;-)