2007-12-30

Reflektioner av det gångna året samt det stundande året.

Nu sitter man här på årets sista dagar och tänker tillbaka på det gångna året som till en början sakta tog fart och som slutade snabbt och smärtsamt.

Det började för ca ett år sen Jan-07 . Nya funderingar och tankar och inte minst en gnutta hopp på framtiden. Ett nytt år att ta del av saker samt att lära sig och framförallt ta lärdom av eventuella fel och prövningar man som människa skulle komma att utsättas för.

I Feb så började resan med valpar, denna gången var det Caelyn som skulle paras, tänka sig nästan ett helt år sen. Jisses när man tänker efter så flyger tiden verkligen förbi snabbt. Den parningen gick bra då det var Orion som var hennes tilltänkta kavaljer. Den 16 April såg två små flickor dagens ljus. Lilla Bäbis som var sobel och bor i dag i Norge hos Toini och så lilla Chutney som var orange, bor hos Christian och Lina i kristianstad. Allt flöt på...veckorna gick och de små blev större och större och tillslut små busiga valpar som inget fasade. När de var runt 13 veckor var det klättring som gällde upp för uterums schäslonger och hoppa rakt ut i luften. Man kan säga att de hade skinn på näsan redan då.

I Maj hände något speciellt, då kom en liten kille till oss i familjen. Närmare sagt den 16 Maj. Det var lilla Adidas som flyttade in. Kommer så väl ihåg den dagen då Kristina och Rose-Marie kom ner för Hässleholms utställningen dan innan och kom inom och lämnade Lilla Didas. Redan då efter någon timme hade han funnit sin plats i våra hjärtan, extra mycket i mitt. Sedan stod tiden stilla och lilla plutten var en dag en stor plutt. Denna lilla kille som efter några veckor fick sitt nya alias och inte vilket som utan det var "mitt i prick" EMMMMMIILLLLLL, den lilla killen kunde verkligen hitta på hyss. Då Chutney var i samma ålder ungefär så hade vi också fått oss en liten Ida.

Det var lite reflektioner från mig fram till Maj.
Fortsätter en annan dag klockan har visst sprungit iväg igen.
Vid pennan; Kristoffer

Inga kommentarer: