2008-10-07

En tragisk händelse....

Himlen nästa????

i Hässleholms historia.



I måndags stängde nämligen Nattakuten i Hässleholm. Så numera så kan man inte bli sjuk mellan 20.00-07.00.


Trotts att vi skrivit på protestlistor som lämnades till politikerna. Att man kan spela med människors liv såhär. Är det värt de små kronorna (5kr) de sparar???? Nu måste man bege sig till Kristianstad eller Helsingborg eller Malmö.


Helt knäppt måste jag faktiskt säga...Hur kan man göra något sådant nu när Hässleholm har en så stor tillväxt. Flyttar hela tiden hit fler och fler människor. Finns knappt någon ledig hyresrätt längre i Hässleholm.

Det är elakt att säga men hoppas innerligt att dessa Politiker får känna på deras beslut först av alla så det inte är ett litet barn som satt något i halsen, eller nån som fått något akut. Man får hoppas att dom eller deras nära och anhöriga först "råkar ut får något" och inte någon som inte kunnat påverka beslutet. Right back at you!!!! Vad var det vi sa????
Herr och Fru Politiker som leker gud med andra människors liv. Ja just det .... grattis förresten till eran löneförhöjning... den gick ju väl igenom nu eftersom alla vi "svenssons" fick bli utan våran trygghet på nätterna i Hässleholm. Grattis verkligen det bästa ni har gjort för Hässleholm. Ps läste i tidningen i går att vi hade fått en ny cykelväg...Men det var ju redan en??? Vi lägger pengar på något som redan fanns...Så ska du trilla eller något tänk på att göra det på den nya cykelvägen, så får du ligga på en ny cykelväg....och dööööö.. Ps om du inte vill dö gör det innan 20,00

Mvh Kristoffer

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan va sjukt :S