2008-07-17

Prada visar deras rum

Tänkte ladda upp en filmserie, men hade glömt bort att det inte gick att ladda upp =( Så det blev till att titta i några mappar för att se om det var något som jag kunde dela med mig av. För några månader sedan fixade vi till hundrummet. Halva rummet fick en fin tapet med silverblommor och så la vi in nya madrasser.


Här har vi Prada som kollar in de nya madrasserna. Helt nya fuskläder bäddar som husse och mamma sytt.

Här ser man rummet ifrån dörren.
Innefrån rummet ut mot dörren.
Armanis favvoplats är såklart inte på madrassen utan under madrassen i hörnet. Dem små pojkarna har det som sovrum på natten.
Rummet är designat efter "kisspojkar", vägghängda sängar, alltså lätt att torka av golvet, nya madrasser i konstläder som är lätta att torka av och så är plastmattan uppvikt en bit på väggen och listerna förhöjda så det blir inget äckelpäckel nånstans *S* Även jättebra att kunna dela av vid löp och därför är detta rummet även valt för att man går in i det från allrummet så soffan står mittemot dörren så dem kan se oss hela tiden i sådana fall=) Man vill ju inte avskärma dem helt från sin flock.
Vid pennan: Kristoffer med hjälp av Tezz

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är inte ett dugg avundsjuk!!...=P
Men jag har ännu bättre vid löp...skicka killen till kompis...och slipp gråten =0)) det är väll det man har vänner till!? =)

Anonym sa...

Hej hej! Hittade hit via vovve.net. Roligt med en blogg om pomeranians!