2007-07-31

Woolly Wonder´s Curry Mandalay


Hej
Här kommer lite kort på vår fina Bäbis som nu är 3 1/2 månad gammal.
Hon är precis nybadad den lilla tjejen och var så duktig på att stå fint så vi fick ta lite kort innan det var dags att flytta till sin nya ägare.


Vi får väl se hur vår lilla tjej fortsätter utvecklas, alltid lika roligt att följa utvecklingen.


Bäbis är en snäll tjej som det är mycket bus i, men hon kan även komma och mysa i famnen och ta det lugnt.



Vi hoppas att det ska gå jättebra i hennes nya hem och önskar hennes nya ägare Toini stort Lycka till.

2007-07-30

Emil i Lönneberga


Får man inte bada utomhus så får man väl bada inomhus. Det var ju faktiskt lite soligt ute, det är ju trots allt "sommar" Eller???


Sedan så kan man somna i "badet" och relaxa lite.


Men så här fin är jag när jag inte badar, vilket inte är så ofta eftersom jag helst tar ett dopp var da. ( Har även lärt "lillasyster Bäbis" att bada). Vilket inte var så omtyckt av Husse & Mamma.

När jag och syrran har våra badlekar och bus brukar mamma och husse ropa Emil.
-Assåå jag fattar inte varför de ropar EEEEEEEEEEmmill jag heter ju faktiskt Adidas. Men mamma och husse brukar berätta för mig att det finns en liten människopojke som heter Emil och han minsan hittade på en massa hyss var dag. Men jag hittar då inte på en massa hyss. Jag har bara gjort en minigolfbana på baksidan och rensat lite i blommorna, visserligen de där färgglada blommorna så de säger att de döpt mig fel.

Många regniga hälsningar Adidas alias "Emil i Lönneberga".

2007-07-17

Tvååker


Det här med bilderna i bloggen är lite knasigt, jag glömde lägga in dem först och sen texten. Vet ej hur man flyttar om dem efteråt, varför dem inte hamnar i texten där man lägger dem men men.
Tack Carl och Emma för bilderna=)






Hej allihop
Kl 05,00 i Fredes morse blev jag och Armani hämtade av Marjo och min syster och deras kineser.
Så vid halv fyra tiden började vi göra oss klara, men vid den tiden brukar vi lägga oss så jag sov aldrig något den natten. Så 36 timmar var jag och Armani vakna men det funkade det med=) Det var lite halvdant väder men det funkade. Armani fick en 1 kv och blev 2 i kk.
Dagen efter var det dags igen och då regnade det tyvärr.
Även denna dag 1 kv 2 kk med CK. Så vi är jättenöjda.

Här är lördagens kritik

"Very alert. Correct in head and expression. Strong bone, Well angulated. Compact body. Plenty of coat with good texture. Moves correct in rear, slightly unsaund in front"

Jättenöjda med den fina kritiken.
Kramiz



2007-07-09

Semester


Hej
Vi har varit dåliga på att blogga men Stoffes semester började i Måndags så vi har pysslat och fixat med olika saker. Häromdagen köpte vi ute lampor som ni kan se på bilderna, har dem i "inhägnaden" som jag brukar säga, vi har ju satt den utanför altanen så då kan hundarna springa in och ut men så har man ändå koll på dem än om dem varit på hela tomten. Där får dem vara när vi är med dem hela tiden.
Det blev jättefint med lamporna, dem ger faktiskt bra ljus på kvällen och så blir det väldigt mysigt. men jag tycker inte bilderna gör dem rättvisa men men.


Detta är i dagsljus

Nu börjar det bli mörkt


Vi har lagt sten runt foten för att det ska bli lite finare. Titta på dem stackars blommorna, regnet tar sönder dem=( Men idag lyser solen lite och nu ser jag att dem börjar må bra igen och har slagit ut lite=)

Hmmm vad är detta för något undrar Armani, Caelyn och Shimra
Sådär ska det inte se ut sen utan är bara lite test, vi vill hitta nån prydnad el någon fontän, får se om vi hittar det snart.

Lilla Chutney vilar


Adidas jagar lilla Chutney


Va gör du husse, fotar du mig?

Haha nu har jag dig allt. Lilla Shimra spanar så allt går bra


Sötis


Bäbis vill busa med Shimra
Idag har vi tränat lite utställningsträning med dem små busarna.
Hoppas på lite sommarväder snart, bara regn, regn och åter regn. Vill ju vara ute lite mer så vi kan spela badminton, kubb och krocket, har nu köpt ett badminton nät att spänna upp.
Men jag ska säga er att det är inte lätt att spela om man inte vill ha bollkalle el iaf en bollkalle hi hi. Tindra älskar att spela, lättast är badminton, för det är jättekul att sno fjädern när mamma och husse missar.
Sen går det inte så bra att spela krocket för man kan inte ta i man får bara putta löst och sen har man små busar som flyttar bollen.
Och kubb rekomenderar jag inte om man har någon som älskar att springa efter pinne, för då är det lätt tt kasta i huvudet på dem, så det funkade inte så Tindra fick sitta i famnen el så får man ge henne en pinne. Jo jag vet att man kan stänga in dem, det får man göra om man vill spela på "allvar" men man kan spela med vovvarna med=)
Ha det så fint