2007-08-13

Ringträning igår


Igår blev lilla Adidas 5 mån gammal. Nyss var han ju bara en plutt på 9 v, kan inte fatta att han är så stor. Han är så söt med sitt lilla Monkey fejs=)) Han är även lite tandlös, två tannebissar i överkäken har trillat ut.

Vi var även på ringträning igår med Chutney och Adidas. Det tråkiga var att gräset var alldeles för högt för små pommisar, det nådde ovanför magen på dem=( Så dem hade det lite kämpigt med att trava det var ju lättare att gallopera. Men dem gjorde sitt yttersta för att kunna trava så fint vid sidan. Dem var båda så duktiga. Adidas skötte sig kanon, han stod som han var fastfrusen när han stod på marken. Då kom tanten fram och hälsade och bara kände lite snabbt på han och han rörde inte en tass. Vår duktiga lilla kille. Man får väl fortsätta hoppas att han fortsätter vara så lugn och snäll=) tyvärr vet man ju att dem brukar bli busar senare *L*
Jag som tog med kameran glömde att ta kort=(
Kom på det när vi skulle gå hem. Men det blir ändå inte så fina kort för efter att ha haft regn och vått gräs upp till magen och så legat ner och busat i gräset, är man mest lockig=)


Ska vi gå hem nu husse?

Har vi inte stått tillräckligt, vi ska hem och sova nu?!


Ok Ok vi tittar väl snabbt på mamma då. Ser ni så lockiga vi är, vi ser nästan skabbiga ut. Men visst är vi lite söta ändå?

Armani är ute i trädgården och spanar så jag passade på att ta ett kort. Så här fin är han när han bara är hemma och busar och inte är iordningkammad.


Vår stora goa kille.
Kram från oss
PS såg efter att jag publicerade inlägget, kolla på Adidas foto och så Armani som liten på kortet ovanför där det står Woolly Wonder´s kennel. Är dem inte lite lika varandra?


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka sötnosar.Kul det gick bra på träningen.Pussa dom från mormor.