2007-08-22

Adidas växer


Hej Allihop
Vi har verkligen varit dåliga på att skriva något.
Tog nytt kort på lilla Adidas. Han är verkligen i Monkey åldern nu=) Så vacker och stilig vår lilla gosse.
I förrgår städade vi garaget igen, man slänger in allt möjligt där för man inte vill ha det inne. Så då bestämde vi oss för att sälja tvättbänken och kyl och frys. Varför ska det stå där inne i onödan och ta plats och samla damm. Vi har ju ingen användning för vita vitvaror då vi har rostfritt nu. Vi la ut två annonser igår och direkt fick vi kyl och frys sålda och idag köpte en tvättbänken. Så glad. Nu är det jättemycket plats i garaget så vi får väl gå ut där igen nån dag och flytta om.
Behöver platsen för vi ska fixa till garderoben och garderobs dörrarna i hallen. Där är fula lister på dem som vi ska slå av så det blir mer rakt och stilrent. Sen ska det slipas och målas och få samma handtag som köket. Så vi får väl börja med det snart, men vi har så mycket projekt på gång hela tiden så vi kanske borde avsluta något annat. Men det är ju så roligt att börja=) man vill få allt klart på en gång.
Armani har börjat fälla nu, på ett sätt bra då det inte är så mycket utställningar nu mer. Men man vill ju ha all den stora fina pälsen jämt=) Fast han har ändå ganska mycket päls kvar fast han fällt så vi ska inte klaga.
Ha det så fint

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flott Adidas er!:-D