2007-11-03

Växjö




Idag var det dags att gå upp tidigt, för att göra sig i ordning för en dag på hundutställning i Växjö. I lokalen har de ett konstigt ljus som gör att kameran inte riktigt hänger med. Men några kort blev det iaf. Här uppe ser vi Therese och Armani. Idag gick det jättebra för Armani, hans mål för dagen var att uppföra sig. Man kan ju inte vara stoltare än vad vi är just idag, för att han skötte sig faktiskt jättebra. Hans kretik:"Most Pleasing Expression. In full coat. Good body & Shoulders". Han slutade som nr:2 i sin klass.





Först ut idag av alla Pommarna var lille Dito. Han var jätteduktig han med. Lite läskigt var det allt. Men han skötte sig också bra.

Han vann sin klass men fick inget Hp. Kretiken löd som följer; "Good Expression. Dosen´t need to be any bigger. Good front". Visst var hon frikostig med kretikraderna. Hela tre meningar.

Domare för dagen var denna tanten: Clare Coxall. Hon måste ha varit ute efter världs rekordet. Då hon klarade 35 hundar på 1 timme och 15 min.

Vi är faktiskt jättenöjda alla fyra idag. Speciellt Armani som blev låvad en liten leksak om han skötte sig idag. Sagt och gjort en liten boll som låter fick pojken när vi kom hem. Gissa om han gillade den, japp och alla andra snyltare givetvis=).


Var även inom IKEA på vägen hem. Så kan det gå om man har shopping feber. Det gick inte så bra då det inte fanns det vi skulle ha. Tänka sig slutsålt på flera saker. Men det hindrade inte oss att hitta andra saker istället.


Nu ska vi lägga oss om en liten stund. Helt slut.

Ska jobba i morgon. Spännande då alla Danskar ska åka hem, tur är ju det då de handlar en del.


Vid pennan idag; Kristoffer






2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe Clare Coxall skriver ikke lange kritikker nei;-) Gratulerer med fine resultater:-)

Anonym sa...

Grattis till Adidas första plats i sin klass och Armanis andra plats. Bra kämpat! Adidas blir bara vackrare och vackrare för var dag?
Kramar Susann
http://blogg.aftonbladet.se/11171
www.blackoranges.se