2009-06-30

Hjälp så varmt det har varit idag, man har ju nästan tynat bort. Fast man ska inte klaga, för samtidigt är det helt underbart.

Idag har jag varit i Höör och hämtat Prada som har varit på parning med Dash (Belliver He´s Electric) Han blev förövrigt champion i helgen..Stort grattis =))
Så nu får vi bara hoppas på att hon blir dräktig och att några små busfrön tittar ut såsmåningom=)

Men vi slog två flugor i en smäll och drog ut en hörntand på Jamie, alla andra har trillat ut, men denna envisingen vägrade släppa. Han är fortfarande lite trött och vinglig den lilla gossen.

Framåt kvällen svalnade det ju av lite grann iaf även om det fortfarande kändes som tropisk värme el nåt. Så vi beslöt oss för att ta en promenad och köpa mjukglass, så Holly och Tindra fick följa med. Dem var väldigt lyckliga när jag kom med glassarna för självklart fick dem ju smaka=) Så efter en liten glasspaus blev det prommis hem igen i sakta mak.

Ta det försiktigt i värmen med era hundar och snälla lämna dem inte i varma bilar.

2009-06-25

Mys

Den här söta bilden fick jag från min syster, hon tog den när vi var på ringträning med Holly och Jamie för ett tag sedan. Hon hade sina två kineser Gucci och Mio med sig. Gucci undrar vad Jamie är för någon konstig liten lurvig sak. Så han tyckte det var bäst att lukta på honom noga och Jamie tyckte det var jättemysigt att mysa med en nakenfis*S*
Sötnosar=))

2009-06-19

Trevlig Midsommar


Trevlig Midsommar allihop! Vi hoppas ni får en trevlig och mysig dag och att ni förhoppningsvis har bättre väder en oss.
Vi ska inte göra något speciellt utan vi myser med hundarna som vanligt=) Äter inte heller sill som många gör idag utan här blir det fläskfilé, nypotatis och tzatziki och jordgubbar och grädde till efterätt=)
Ha en fin dag=)

2009-06-16

Äntligen sol

Ja nu har vi äntligen i två dar fått lite sol iaf, men gud så det har blåst. Det är ju helt hemskt , jag hatar när det blåser. Men så idag mojnade vinden lite Så idag kunde vi äntligen grilla igen=) Flintastek och en god sallad fick det bli.

Var hos vetten och vaccinerade vovvar idag och allt gick bara fint, dem sa inte ett ljud=) Alltid skönt för man vill ju inte att det ska vara en obehaglig upplevelse för dem.

Annars så har lilla Prada börjat löpa hon med. Inte dålig med 6 löptikar nästan samtidigt, fast nu är ju Sessan, Alyssa och Shimra iaf klara, men Jamie tycker dem fortfarande luktar väldigt gott. Men idag har han varit ovanligt tyst, men det sätter väl fart nu igen när Prada börjat *S*

Ja nu är det väl dags för nattekiss för dem små liven och dags för oss att börja tänka på sängen kanske.=)

2009-06-07

Bloggtorka

Idag har det varit jättedåligt väder men annars så har det varit rätt så ok med mycket sol, perfekt grillväder då. Häromdagen grillade vi mumsiga grillspett=)

Annars har jag bloggtorka och har inget roligt att blogga om tyvärr, mitt liv är inte så händelserikt *S*

Städade och tvättade en massa igår, gud vad tråkigt det är att hänga tvätt på tork och sedan hänga tillbaks det i garderoben, det måste vara något av det tristaste som finns. Sen är det ju aldrig kul att städa och springa runt för jag vet ju vad det innebär sen, ont, ont ,ont, i rygg, ben, rumpa, armar, ja överallt *suck* Kom knappt ur soffan sen på kvällen när jag satte mig för att vila.

Annars så löper även Tindra så Jamie är gnällig haha Jättetomt med bara 5 hundar hemma, fast på ett sätt om jag är ärlig så är det rätt lugnt och skönt *S* Fast man saknar ju de små liven och snart kommer dem ju hem igen, sen är det bara lång väntan där man hoppas, hoppas, hoppas

Idag har jag bakat morotskaka för första gången *mums* den blev helt perfekt. Gud vad det är gott, jag tror jag kommer få dille på det. Inte bra inte för vikten , fast jag var ju smart som gjorde sallad till middag så visst vägs det upp då?! *L*

Annars så har vi självklart varit och röstat till EU valet, ska springa och tittat på valvakan hur det går, innan hade dem nästan räknat klart så det kanske dem har nu. Inte för jag är så insatt el sådär jätteintresserad, men man får försöka hänga med lite=)

Tjingeling

2009-06-02

Full rulle

Full rulle och underbart väder har det varit. Jamie är en pipisingi och Holly är en kåtbock *S*

Så kan det vara när man väntar på löp, inget sker el så sker allt samtidigt och särskilt när dem löper som inte ska löpa haha ja så kan det vara. Trodde iaf att Holly skulle vänta en månad till men tji fick jag och det är fulle rulle på henne för hon har fullt upp med att para sig med dem andra flickorna, knäpp tjej.

I går var jag hos Natalie och hämtade hem Sessan som varit på parning, nu börjar den långa väntan och man får hålla alla tummar och tår för att hon ska bli dräktig.=))
Holly är nu helt kär i Sessan och låter henne inte vara, hon kanske är lagd åt andra hållet *S*

Jamie är ju lite över 6 mån men han har fattat detta för längesedan och försöker para sig med alla. Så man får hålla i sär dem små busfröna nu. Han piper och piper och piper den lille stackaren.

Så tänker man efter är det ju rätt skönt om alla hade löpt samtidigt jämt om man har hanar hemma, så är det över sen=)