2010-08-07

Ultraljud

Igår gjorde vi ultraljud på Sessan, väldigt spännande =) Var så nyfikna på om hon var dräktig och det var hon. Dem kan ju resorbera osv , allt kan hända på vägen, men vi håller tummarna att hon behåller dem i magen och att allt går bra. 3 små blåsor såg vi, spännande spännande =)

2010-08-04

Ny liten gosse

Oj nu har jag ju glömt att blogga igen, tiden flyger bara iväg. Har inte kunnat sitta vid datorn sista dagarna då ryggen pajjade igen men men, nu kan jag sitta korta stunder =))



Vi har importerat en ny liten kille från spanien =)) Han är helt underbart söt, vi är jättenöjda. Nu får man bara hoppas att han fortsätter utvecklas åt rätt håll =) Detta är lilla Pequenit0. Ska ta fler bilder på honom, detta är på vägen hem =)

Muchas Gracias Jose =)))

Hundarna mår fint, frodas och växer precis som dem ska. Sitter och funderar på vilka jag ska anmäla till Sofiero, några är ju parade så jag har inte så många att välja på *S* Undra om Prada hinner komma i päls. Ibland hade det varit skönt med en korthårig ras, då hade man sluppit noja över pälsen hehe.