2010-06-19

Här flyter dagarna på och man undrar om vi inte alls ska få någon sommar i år. Visst tittade solen fram lite denna vecka men det var ändå inte speciellt varmt.
I Onsdes tog vi en tur till Kristianstad för lite shopping =) Hittade ett par fina skor och lite kläder.
I Torsdes tog vi en tur till Malmö för lite mer shopping och jag hittade ännu ett par skor, nej denna gång blev det faktiskt gympadojjor för det har jag inga. Jag föredrar ju skor med klack men kan ju va skönt att ha gympadojjor i bland när man går ut med hundarna.
Hittade även lite kläder så det var skoj. Så igår blev det ännu en tur till Kristianstad och det blev ännu mer shopping hehe, jag älskar att shoppa.

Idag har det varit bröllopstittande på TV hela dagen, passade bra eftersom det har spöregnat, haglat, åskat och blixtrat=(

Kanske det blir att klippa häcken imorgon, beror på vädret.

Ska försöka bada hundar och ta lite nya foton med =)

2010-06-14

Bilder från valpköpare

Detta är underbara Sky "W W´s Touch Me If You Can"
Söta Aimee "W W´s Possibly This Time"
Fick en bild av hennes ägare Michaela

Sötnosen Kotten "W W´s It´s A Possibility"
Tack Pernilla för bilden


Fina fina Caesar, " W W´s Look But Dont Touch", helt otrimmad men fin ändå.
Fick bild av hans ägare Cecilie i Oslo

Tack så mycket alla trevliga valpköpare för att ni skickar bilder till oss, vi uppskattar det jättemycket =)) Man blir alltid varm i hjärtat av att se "sina små barn" =)

2010-06-11

Oj Oj

Oj Oj så längesen det var vi skrev i bloggen. Men ibland känns det så onödigt att skriva här för tror inte att det är så jättemånga som läser *S*

Alla vovvarna mår bra, växer och frodas. Lilla Timo vår B/T hane från tyskland har fått sina knän kollade och de var helt utan anmärkning vilket var jätteskönt =)

Blev inte heller som vi tänkt gällande Hollys parning, men när går nåt nånsin som vi tänkt så är vi förvånade, nej egentligen inte. Men nu är hon iaf parad med Ice och vi hoppas det ska titta ut fina små bollar om 9 v =) Håll tummarna.

Väntar på att dem andra ska gå i löp, gissar att det blir runt Juli/Aug. Så förhoppningsvis blir här lite valpar i höst=)