2010-01-31

Tröttisar

Det bara snöar och snöar och snöar.....ska det aldrig sluta?! Trött på detta nu, visserligen är det bättre en regn, men jag vill ha vår och sol och sommar. Gillar inte att frysa.
Hundarna tycker det är skoj att hoppa i, el ja vissa av dem iaf *S* Har ju ett par tanter som inte är lika roade =)) Men Alanya hon kör ner hela huvudet och springer så när hon kommer in har jag helt plötsligt en vit hund istället för svart hehe. Men igårnatt var det såååå kallt, då blev det inte lång stund ute för då var det nära köldkramp, lilla Alanya visste inte riktigt hur hon skulle kissa för det var svårt att ha tassarna i marken, stackars lilla tös.
När man kommer in efter bus blir man sömning=) Så då blir det mys med kudde och fäll i biabädden=))


2010-01-30

Uppfödarträff

Igår var jag på uppfödarträff och det är anatomidelen vi håller på med. Det är verkligen inte lätt men såå intressant och skoj. Det är verkligen en viktig bit. Igår gick vi igenom 8 v valpar, väldigt intressant att känna och klämma.
Det skulle varit anatomikurs här i Hässleholm för ett tag sedan men tyvärr blev den inställd för det var för få anmälda.....det kan jag verkligen inte förstå. Det finns massvis med uppfödarcirklar här och ingen verkar vara intresserad av anatomi?!?! Dem blir alltid inställda pga för få människor som anmält sig. Trist trist, jag som verkligen ser fram emot det varje gång.
Hoppas verkligen det blir av snart el att iaf vi i vår grupp kan få nån som kommer och håller kurs=)

Nu är det snart dags att tänka på sängen Natti Natti

2010-01-28

C & C

Cecilie och Caesar (WW´s Look But Dont Touch)
Här är dem på fortsättningskurs, innan har dem varit så duktiga och gått valpkurs. Caesar är en snäll och duktig kille=)
Lycka till på kursen

2010-01-26

Va?

Hejsan alla!
Igår har det varit jättekallt här i Hässlehåla närmare -13 om inte mer...Brrrr
Det talas om att det ska bli snöstorm i morgon...
Det blir ju spännande....Not!
What goes around comes around!
/ See Ya Stoffe

2010-01-23

Brinnande......

Roligt att se att våran blogg har fått fler läsare=)
Det måste råda ett brinnande intresse för oss.*ASG*
Det gäller ju att checka vår blogg varje dag!
Vem vet om det kommer någon mer överraskning ... (*)
You Don´t Want To Miss A Thing!
Keep On Reading!
/Stoffe

2010-01-21

Söta Sky


Har ju missat att lägga ut dem här fina bilderna vi fick på Sky för ett tag sedan. Han är efter Alyssa och Guiness. Visst är han en stilig gosse.
Tack Anette för bilderna=)

2010-01-19

Chanel

Här kommer lite bilder av Chanel som jag fick av hennes ägare Janet. Chanel är efter Alyssa och Guiness så hon är alltså Alanyas syster. Chanel är verkligen en liten tjej hon med. Tycker hon ser fin ut, hon är ju i lite svår ålder 5,5 månad gammal. Ska bli spännande att se henne utvecklas=)
Ja hon verkar iaf kunna slappna av på trimbordet den lilla tösen *S*

Tack Janet för alla bilder på Chanel=) Är jättekul att få följa hennes utveckling=)

2010-01-16

Äntligen.....

Efter lång väntetid är äntligen vår nya hane hemma och vi är så glada. På bilden är han bara snabbtrimmad så bättre och fler bilder kommer såsmåningom när vi lärt känna varandra lite mer.
Vi är jätteförtjusta i hans underbara pappa "Dutchy" Tokie´s The Legend Continues.
På bilderna nedanför ser ni den legendariska "Dutchy"=))



2010-01-11

Alanya 5 månader

Nu har lilla Alanya blivit 5 månader, tiden flyger verkligen iväg. Tyckte nyss hon kom till världen *S* Alanya är fortfarande en liten flicka och väger 1200g. Ett riktigt energiknippe, borde snart kalla henne Duracell, som en riktig duracellkanin......men tyvärr utan stoppknapp heheheh.



2010-01-06

Hälsning från Kotten

Häromdagen kom en liten hälsning från Kotten med familj=) Jättetrevligt med uppdateringar.


Allting går bra med lilla killen och han busar och står i. Verkar vara en riktigt duktig kille som kissar så fint ute och kan sitt och ligg redan, här går det undan.

Visst är han helt bedårande söt=)

Tack så hemskt mycket för dem fina bilderna. Det förgyller ens dag när man får bilder och info om sina "utflugna barn". Vi önskar er fortsatt lycka till så hörs vi snart igen=)