2009-10-25

Små gryn

Pradas små gryn växer sakta men säkert *S* Det är inga stora valpar inte, fast det hade vi ju inte räknat med heller.
Detta är lilla Aimee, en riktigt envis lite fröken. Jag är helt på det klara med att detta är Pradas lilla tjej det kan man inte ta fel på *S* Idag är dem 8 v och 3 dagar gamla och Aimee väger 735gram


Här är lilla Kotten, full med bus, söt som socker. Han väger 635gram så han är en liten liten kille =) Detta är husses lilla kille : -)

2009-10-18

Växer

Alanya
Valparna växer och frodas. lilla Alanya är redan 10 v gammal, gud så snabbt tiden går. Änsålänge är hon ingen stor tjej, bara 800g tung, är jag förvånad?! Nej!! Här hemma tycks många pommar bli små....fast jag tror nog hon växer till sig sedan.. = )
Aimee och Kotten är riktga vildungar, dem härjar runt med varandra mest hela tiden, drar och sliter, låter som dem ska bita ihjäl varandra *S* Efter ett tag så kryper dem ihop tillsammans i sitt lilla "hus" och myser...då jäklar är dem kompisar igen=) Så söta är dem.
Ute börjar det bli så kallt usch jag hatar vintern...vill ha sommar el iaf vår. Jag blir så stel och får så ont i kroppen när det blir kallt, det är så jobbigt.
Annars flyter dagarna på som vanligt med alla hundar och valpar. Det ska matas, kissas, tränas och lekas *S* Alanya är duktig på bordet men de små vildbasarna har jag inte fått fason på ännu, ibland undrar jag om det alls kommer gå hehehe Tur att dem bara är 7,5 v ännu så vi har ju tiden för oss ännu=)
Tjingeling

2009-10-14

Kotten

Pradas lilla hane har fått ett nytt tilltalsnamn...Kristoffer tycker att han ser ut som en liten Kotte så nu kallar han honom Kotten *S*
Fast det är sant han ser ut som en liten kotte så det går bra för mig, han blir sötare för varje dag den lilla killen. Han är liten han väger 527g =) Så han blir nog en liten kille skulle jag gissa.

2009-10-06

Veterinärbesök

Söta Alanya är 8 v gammal nu, tiden flyger verkligen iväg. Igår var vi hos veterinären för att besiktiga, vaccinera och chippa dem fyra busfröna. Vaccinationssprutan gick galant men när det var dags för chippet så skrek dem lite=/ stackars mina älskade små. Men jag hade med skrikit för fy så tjock den där nålen är som ska igenom deras skinn usch jag får rysningar.
Allas hjärtan tickade på så fint och allt var UA med dem allihop=))

På söndag ska Caesar och Alice flytta då är dem 9 v gamla=( alltid så svårt att släppa dem ifrån sig tycker jag. Men det känns som vi har valt toppenhem till dem båda=) Det gör det hela lite lättare iaf.

2009-10-03

Bollen är nästan lika stor som Alanya *S* Men hon är lika glad och busig för det för det var ju superkul att putta på den så den rullade iväg =)
Vår svarta lilla boll är hon, söt som socker.