2009-01-30

Samarbete resulterade i en nykomling.....

Högt tempo hela dagen har det varit för oss. Fixat och en massa annat. Sen blev det en vända till stan. Det var riktigt kallt vid 15.oo tiden och blåste en massa. Vi sprang in i Gallerian och lämnade Stoffes klocka hos Sis på Ur&Penn, skulle byta batteri. Har alltid glömt den hemma vid flertal tillfällen. Han har 2 andra klockor också men denna klockan är hans favvo. Mycket folk inne på Ur&Penn många skulle fynda bland deras 50% REA. Sedan bar det av till Janssens för att visa Stoffe jackan som jag spanat på i måndags med mamma. Han tyckte den var fin. Men jag hade även spanat in en annan favorit på Nine, de hade en massa rea och där var min favvo jacka nr 2. En gråaktig kappa som var lite längre men hade en konstig hals. Och så fanns där en svart kappa riktigt snygg men den var en storlek för liten för mig.. Så det bar av till nästa affär och där fanns en lite annorlunda variant, lite lösare kappa, lite mer ballong form, lite annorlunda, väldigt snygg och den passade=) Så den blev det tillslut=)


Sedan bar det av hemåt igen för vi skulle få besök=)


För flera v sedan när jag var hemma hos Natalie såg jag små valpar i en valplåda, vi skulle inte ha någon utan tittade bara. Men så när vi hade uppfödarmöte så var det några ulltussar som följde med och den ena var alldeles bedårande. Men gud vilken liten gangster *S* Efteråt blev det en hel del prat om denna lilla pojke och allt gick ganska snabbt sedan. Så idag flyttade en liten ulltuss vid namn Posh Paws Master Underberg in och han samägs av oss och Natalie=))



Tack Natalie för att vi får vara med och dela denna lilla gossen=)
Det är full fart på honom, han är verkligen en gangster, han har hittat på hyss redan *S* och han är aldrig still. Tillslut somnade han i Stoffes knä=)

Han har inte fått något namn ännu då vi inte är överens el har hittat nåt som vi verkligen vill ha.

2009-01-29

Hundbäddar

Hej alla glada *L*
Idag när Öb bladet kom i postlådan så blev jag glad, för äntligen hade dem fått in dem små hundsängarna igen=) Alldeles lägligt för vi har precis pratat om att köpa lite nytt. Våra hundar är väldigt förtjusta i dessa så självklart tog jag en sväng dit. Fyra hundsängar fick följa med hem=) 99kr st är ju ett väldigt bra pris tycker jag=)
***********
Idag har det förresten varit två, ja två bankrån i Hässleholm. Rånaren går till Nordea, får inga pengar med sig så han går då till SeB. Så hur i sjutton gubbar kan då polisen inte lyckas ta honom?! Han går helt lugnt mellan dessa banker och det är en bit emellan och han måste gå över torget och allting, herregud dessa poliser måste ju vara helt inkompetenta. Swedbank och Handelsbanken blev varnade så dem stängde och även vissa affärer. Helikopter i luften, massvis med poliser, civilklädda poliser, hundpatruller och piké styrka och ändå lyckas dem inte hitta mannen??!!

2009-01-28

Klicker

För längesedan köpte jag boken "Hundlydnad med klicker" för det känns som att detta med att klicka hunden blivit sååå populärt. Så tänkte att nä nu måste jag köpa en bok och sätta mig in i det lite mer=) Boken är väl rätt bra, jag tycker man blir lite snurrig men men. Så häromdagen fick jag äntligen tummarna loss att köpa mig en klicker *L* Varenda gång innan jag varit i djuraffären så har jag kommit på att jag glömt köpa när jag kommit hem. Så nu har jag bestämt mig för att försöka mig på detta=) Klickern lät rätt högt tycker jag. Finns ju massa sorter så man får väl testa sig fram.
Först ska man ju få dem att fatta att klick betyder godis så jag tog en hund, satte mig i vardagsrummet, bunkrade upp med gotte och så självklart klickern. Hur många gånger brukar det ta för era hundar att fatta att klick betyder gotte? Sessan satt framför mig och så klickade jag ju och såklart fick hon gotte, jag tror hon tänkte- fy vad konstig matte är idag, varför ska vi sitta i finrummet på mattan??? Och varför kastar hon gotte till mig hela tiden *S*
Undrar hur mycket jag måste hålla på för att få dem att fatta att klick är godis. Jag har ju bara testat en gång, man ska ju upprepa en hel del. Men man vill ju så gärna börja att testa om dem fattar sedan när man ska lära in något. Men men man får väl ha tålamod för det går ju inte att träna sedan om dem inte vet vad klickern betyder *S*
Önska mig lycka till=)

2009-01-26

Ringträning

Idag el nja igår blir det väl egentligen för kl är ju över tolv, så var jag och Destiny på ringträning på Hässleholmsgården. Vi mötte upp mamma kl ett för hon bor inte så långt därifrån och så följde hon med mig som sällskap=) Men gräset var dyblött och det var alldeles lerigt och geggigt så det var inte så lätt att gå, ibland halkade man till och jag var rädd att jag skulle dratta på ändan *S* Tur jag inte gjorde det för det hade ju varit jättepinsamt. Destiny skötte sig fint med alla hundar och hon går ju rätt bra men bordet var ingen hit idag=/ Tänderna ville hon inte visa så gärna, tror hon är alldeles öm i munnen för hon byter tänder, så jag hoppas att det ska släppa när det är klart.
Lilla busan är 6 mån och 10 dar idag=)

Det var smockat med hundar idag, var verkligen jättelänge sen det var så många. Tre smockfulla ringar så det var lååång väntetid för att få komma upp på bordet, så det var lite drygt men vi behöver verkligen denna träning. Vi har ju nästan aldrig folk hemma som kan klämma och känna så alla ringträningar är värdefulla=)
Nu är snart kl ett så det är väl dags att gå ut en natte promenad och sedan är det dags för alla att krypa till kojs=) Natti natt natt

2009-01-24

Beslutsångest

Holly som valp
Jag har sån fruktansvärd beslutsångest och det är sååå jobbigt. Göra el inte göra....det är frågan???
Har funderat fram och tillbaks, har skrivit listor med plus och minus *S* har ventilerat, tänkt, funderat,, vägt alla för och nackdelar. Man måste tänka på ditten och datten, vad är bäst, vilka chanser vågar man ta. Jag kan verkligen inte bestämma och det går runt i huvudet, jag kan inte sova på nätterna och gör jag det så drömmer jag *S* Vad gör man när man verkligen inte vet vad som är rätt och fel?! Visst finns en del minus och det finns massa plus, om man verkligen verkligen inte kan känna vad som känns rätt, även magkänslan hoppar till och från,,,,,då är det jobbigt.
Ikväll är det iaf körslaget och jag är så fruktansvärt sugen på Tacos=) Har inte bestämt ännu vad som ska ätas.
Jag vet iaf att jag måste hämta ut Hollys stamtavla som ligger på Maxi och väntar på mig=)
Halv sju blir det ödesmatch i handbollen och ja tyvärr har nog Sverige inte jättechans men jag tänker ändå sitta och hoppas*L*
Over and out/ Kram Tezz

2009-01-23

Möte

Hej allihop
Här är allt som vanligt och dagarna flyter på. Igår var jag på uppfödarmöte igen och det är alltid lika kul att träffa allihop. Vi har alltid så trevligt så man längtar tills nästa träff. Katarina bjöd på fruktansvärt goda semlor *mums* och så drack vi jättegott te som hade ett så fint namn som jag tyvärr glömt=( Kanske det hette nåt med värma fruset hjärta *S* Ja men jag lovar det hade ett jättefint namn. Fick ju även spana på två otroligt söta små valpar och det är ju alltid kul, man vill ju alltid ta alla valpar med sig hem *S* Tur att man inte kan det för då vete sjutton hur många som hade bott här *S*

Längtar verkligen tills kvällarna blir lite ljusare så trist med detta mörker. Jaja nu är det iaf dags att ge sig ut på hundprommis igen, dem struntar ju fullständigt i om det är mörkt el ljust *L* bara dem får promenera så är dem nöjda.

Tjingeling =)

2009-01-20

Fixat och donat

Hej Hopp

Här har det väl egentligen inte hänt så supermycket. Stoffe var ledig hela helgen och i måndes, skönt med lite långledigt så här har det mest pysslats med hundar=) Så är det ju, dem behöver borstas och klippas klor, trimmas osv *L*

Sen har vi fått fixa i hundrummet, känns som vi nyss fixade där inne, la ny plastmatta och satte lister men så är det väl när man har valpar. Delade av rummet så det blev en stor hage när Destiny var liten. Vågar inte lämna små valpar i hela huset om man går hemifrån, vilket förvisso inte är så ofta men man måste ju ut på prommis och ibland till affären. Så då delade vi typ av så hon fick halva rummet och vad tror ni den busen gjort....jo hon har smakat på våra ny uppsatta lister*S* Jäkla skitunge. Så nu var det fram med spackel och lite målarfärg så det ser nästan nytt ut igen=)

Satte ju även upp hyllor på väggen längst nere så det blev som sängar längs två väggar men funderar på att ta av dem ett tag. Det är ju öppet in dit så dem kan gå in och vara ifred och sova men Destiny är ett yrväder och jag är lite rädd hon ska slå sig, glömmer lixom bort att hon är en bit upp. Hon är ju pytteliten, väger 1375g och är över sex månader *suck* Så får köpa fler hundsängar så vi kan sätta det på golvet så länge.

Alltid har man något att pyssla med =)

Skickade in Hollys registreringspapper igår till SKK så gick in idag på skoj bara för att titta och blev lite förvånad när hon redan var registrerad. Dem fick ju papprena i morse, verkligen snabbt gjort.


glitter-graphics.com

Så därför är denna ros till SKK för att dem alltid är så snabba när det gäller registreringar=)

2009-01-18

Bebis utställningsresultat

Toini har varit på utställning med Bebis "Woolly Wonder´s Curry Mandalay i Letohallen i Norge den 10 jan. Vi säger Grattis till ert fina resultat=)

Bebis resultat blev Ukl 1 Ukk 1 CK Bt 4

Kritiken löd

Utmärkt typ, bra storlek. Fint huvud och uttryck. Bra proportioner på kroppen, bra svans. Rör sig bra när hon vill, kort päls.

Tycker det var en bra kritik då hon inte har så mycket päls och jag håller med domaren Carl-Gunnar Stafberg att pälsen är kort. Hade vi trimmat hade hon inte alls trimmats så kort men alla gör olika=)

Lycka till i fortsättningen.

2009-01-17

Del 3 Välkommen hem

Som sagt så kom vi fram 19,37 och då var vi vid vår slutdestination Hamm i Tyskland. Vi blev mötta av Margareta som har Majas Pomeranianworld och sedan åkte vi hem till henne. Vi möttes av massa glada, skällande pommar som tyckte det var jättekul att vi hälsade på, på kvällen *S* Det var massa fina hundar att se på och dem hade verkligen ett fint och kärleksfullt hem. Efter ett par minuter när det lugnat ner sig och vi klappat alla var det dags att ta en titt på vovven som skulle följa med oss hem=)
Det blev en massa prat och drack tee och åt massa goda mackor. Min snälla mamma följde ju med och eftersom mormor är tysk så kan hon ju språket väldigt bra och det kändes bra. Jag förstår rätt mycket tyska om dem inte pratar alldeles för snabbt men jag pratar det inte gärna. Så för min del blev det engelska. Vi hade det väldigt trevligt och är glad att vi fått valp därifrån.

23,40 var det dags att säga hejdå för vi tänkte ta nattåget hem. Tåget skulle gå 00,14 men när vi kom till stationen var det 50 min försenat och det var svinkallt men som tur var hittade vi en hytt/rum som hade värme=) Resan började bra och gick smärtfritt men i Hannover blev vi stånde läänge för dem skulle dela på tåget. Sen bar det av men efter ett tag reagerade jag på att vi stannat igen...lång väntan och tydligen hade vi inget lok mer, det var sönder. Ok tänkte jag men nu går resten snabbt och lätt men tji fick jag, nästa stopp blev i Danmark innan vi skulle åka i tunneln. Helt plötsligt ropar dem i högtalarna att pga säkerhetsskäl måste vi lämna tåget, det hade körförbud och fick inte köra genom tunneln, så alltså hade detta lok med gått sönder=/ stackars alla som låg och sov. Så det blev tågbyte men resten gick bra, el nej det gjord det inte *S* 6 minuter innan Köpenhamn så säger dem att vi måste vänta 20 min för det var kö in till stationen. Sedan gick resten bra och 13,19 var vi äntligen i Hässleholm och 14,00 var vi hemma=))
Lång resa men den kändes inte alls jobbig och lång. Tack snälla mamma för att du följde med på denna långa tur, tack för sällskapet. Jag älskar dig.

I ett år har vi velat ha valp från denna kombination och efter det fick man ju hoppas på att valpning osv skulle gå bra och ut tittade en hane och tre tikar=) Vi pratade massa och tanken var att lilla hanen skulle bli vår och vi var väldigt glada=)) Men ödet ville annorlunda och denna fantastiskt söta kille fick bara en kula=( Men vi ville ju gärna ha en valp ur denna kombination och vi blev då erbjudna en liten tjej=)) Inte kunde vi säga nej till henne, hon såg väldigt fin ut. Sedan började den långa väntan med rabies vaccination, byte av tänder och självklart var man så fruktansvärt nervös när det var dags för blodtest. Men det gick galant=)

2 v senare är hon äntligen här=)

Välkommen till Sverige Holly
Hollywood Diva of Majas Pomeranianworld

Hon var inte trimmad när vi fick henne för Margareta tyckte att vi skulle få trimma som vi ville. Så på bilderna är hon bara snabbtrimmad för vi ville inte göra för mycket eftersom hon bara varit här ett par dar.

8 månader är hon =)

TACK snälla Margareta för att vi fick köpa Holly

2009-01-15

Min resa del 2

Som sagt så hoppade mamma och jag på tåget 11,42 i Köpenhamn och nu bar det alltså av igen.
Efter ca 1 h 45 min närmade vi oss färjan och när vi kört upp på den så var det bara att kliva ur tåget och ta oss upp på båten. Gungade rätt rejält på vissa ställen, tur jag hade tagit åksjuketablett innan vi reste hahaha Fast jag mådde lite dåligt iaf men men det får man ta. Det första vi gjorde var att hitta ett rökrum till mamma *L* hon tyckte det var jobbigt att hålla sig på tåget hi hi.
Sedan gick vi och spanade i en shop där dem hade massa parfymer och smink och allt var ju fina märken, Prada, Dior osv sedan gick vi runt bland allt godis men jösses så dyrt det har blivit på båten nu.


Efter 45 min var det dags att gå ner i tåget igen och efter ett par timmar var vi framme i Hamburg=) Hade inte så lång bytestid men vi han iaf köpa cigg till mamma och sedan var det dags att leta rätt på tågvagnen. Men guuuud vad folk och alla sprang och jäktade man fick ju småpanik. Dem säger att i Tyskland måste man komma in i rätt vagn på en gång annars blir det svårt och tror ni det stod vagnnr på tåget nix pix så tillslut tog vi bara en vagn vi var ju tvungen att komma in och det visade sig att vi var typ fyra fem vagnar ifrån rätt vagn *suck* Kom väll nåt steg i minuten så det tog lååång tid att hitta vår plats, men tillslut så=) Vi pratade och åt banan och sockerkaka och hade mysigt. Detta tåg skulle ta oss till Munster och kl 19,03 var vi framme. Men ännu var inte målet nått så vi rusade snabbt ner för att försöka hitta nästa tåg eftersom det skulle gå 19,10. Vi hittade det och snart snart skulle vi äntligen vara där. 19 37 så stannade tåget äntligen i.........

2009-01-14

Min resa del 1

Det har ju getts lite små ledtrådar här i bloggen för den som varit uppmärksam *S* Sen om ni förstått dem är en annan sak =P Iaf så tänkte jag att det var dags att börja berätta om min resa som jag har hoppats ska bli av i mer en 1 år. Jag har flugit en gång i mitt liv och det var till Turkiet, den flygresan gick väl egentligen smärtfritt men nej flyga är inget för mig, visst måste jag göra det så skulle jag göra det igen men finns det andra sätt så väljer jag dem. Då får andra tycka jag är knäpp=) Från början var planen att jag och Kristoffer skulle rest tillsammans men vi är inte så förtjusta i att lämna ifrån ansvaret med så många hundar till någon annan så då var den bästa lösningen att han tog hand om dem. Men det är roligare med sällskap så då var min mamma snäll och följde med=) Sen kan hon ju språket så det var ju väldigt bra=)
Dagen innan var det dags att börja packa lite nödvändiga småsaker och köpa lite gott att ha med eftersom resan skulle bli lång.
I Måndags morse steg jag upp kvart över sex, duschade och gjorde mig i ordning och kl åtta gick stadsbussen upp till stan och på tågstationen möttes jag och mamma upp. Så vid det här laget har ni förstått att vi kommer resa med tåg*L*

08,42 hoppade vi på tåget i Hässleholm och som ni så uppenbart *S* kan se på bilden här ovanför så är det öresundsbron vi befinner oss på=)

Resan gick bra och vi var bara ett par minuter sena så ingen fara alls. På SJ rekomenderade dem minst en timme på stationen vilket jag inte alls förstår såhär i efterhand =/ Det var ju jättelätt att hitta men men. 10 25 var vi alltså framme i Köpenhamn.
Nu är vi inne på tågstationen och där gick vi runt och kollade lite. Tycker inte det var så stort som dem påstod men men. Vi hade vääldigt god tid på oss så vi gick in på Mc Donald's och köpte oss något att äta och mamma tog en kaffe.

Efter lång väntan begav vi oss ner på spåren och där nere på ena sidan stod ett jätteskrangligt tåg, tyvärr syns det inte så bra på bilden men det såg fallfärdigt ut.

Sen på ett annat spår stod det här fina dubbeldeckar tåget, det var verkligen stor skillnad.
11,42 var det dags för vårt tåg att avgå och nu bar färden mot.......
Hittade ett test som jag var tvungen att göra och såhär blev resultatet.
Which animal would best suit your personality?
A DOG.
You are one of the best friends that someone could ever ask for. A very loyal, compassionate person who is always there for close friends and family members who are in a tough time. You are someone who can be counted on time and time again and never let small grudges get in the way of a good friendship. But unfortunately, you are very dependent, and every now and then someone will take advantage of your loyalty, and it is most often not until you end up hurt that you realised your foolishness.
Var ju verkligen kul att läsa för det stämmer verkligen in på mig. Jag är alldeles för snäll och vill tro det bästa om alla *S*
//Therese

2009-01-13

Ska va onyttig idag....

Ja idag har det inte varit fullt lika fint väder som igår trist =(
Ja som ni förstår blev det ingen tidig uppgång denna dag. Var uppe och fixade lite vid 8 och sen "vilade" jag en stund till.

Har inget onyttigt kvar här hemma blir nog till att sticka till affären. Det har varit mycket idag. Therese kom hem idag ungefär vid 14-tiden.

/Kristoffer

€ = 10.857

Här kommer en liten ledtråd....
En del av det iaf....resten betalades för längesen.
(Obs alla ni inbrottstjuvar där ute de finns inte längre hemma hos oss dvs)


Tjenare alla morgonpigga människor.........

Själv ska jag bara fixa lite sen ska jag definitivt lägga mig.

Man fick verkligen spana som fan på kursen innan man växla till € den var ju uppe i över 11 kr ett tag. ( Snacka om otur igen) men sen en gnutta tur en liten diff.. men men sånt får man räkna med.


Sedan är det en liten"twist" på det hela =) Men som sagt nästan 1-år.

Fundera ni....Ses i morgon om jag orkar

///Kristoffer & De små trollen

2009-01-12

Inte bara snack..........?

Hejsan

Nu är det åter dags att krypa till kojs snart om så där 3-4 timmar.

Ibland känner man att man hela tiden behöver "akta" vart man sätter sina fötter så man inte trampar på någons små sköra tår.

Mitt nyårslöfte till mig själv är att säga precis vad jag tycker till precis alla. Spelar ingen roll om det inte passar sig. Ibland har jag hellre varit tyst ist för att säga det jag hade velat säga, det har nog varit bra de flesta gångerna.

En tanke slog mig just nu. Ibland har man ofta hört att man ska akta sig för den o den. Extra roligt är det när man som jag fått lära sig ett och annat när man gett sig ut i den stora hundvärlden. ( Efter några år nu inom hundvärlden har man lite Dallas känsla för alla vändningar) Så har du tråkigt åk på utställningar allt kan hända lika roligt varje gång något händer.

Och då tänker jag på alla dessa oskrivna lagar som cirklar runt. Man ska följa en viss riktlinje. Och en massa annat som jag inte orkar skriva om för då hade jag fått sitta här till i morgon.

Det ser ut som att det kommer att bli en spännande dag i morgon iallafall. Kanske att jag delar med mig ....Återkom i morgon så får vi se om jag har skrivit något spännande.
Kanske inte något som alla tycker är speciellt men för oss är det. Ibland måste man utanför gränserna. Hoppningsvis blir det ett slut på något som pågått i nästan ett år.

Det blir ju inte alltid som man drömt om eller hoppats på. Vi om några vet ju verkligen vad otur är. Men nu jävlar ska vi allt vända oturen.

///Kristoffer

Solen Stod högt på himlen...

Lilla Ängla "W W´s So Wanted So Loved"
Lika fint väder var det idag, svårt att tro när det började som värsta vinterdagen. Men oftast blir det ju fint väder efter skitväder =)
Så idag har jag varit ute och krattat lite löv och stoppat in några saker i förrådet.
Sedan har de små busarna lekt och lekt i det fina vädret. Destiny är som en svans går jag in kommer hon direkt går jag ut för att hämta något på altanen så är det någon nedanför som snosar. Det gäller att man tittar vart man sätter sina fötter för det går undan.
Tråkigt att solen försvunnit nu...eller ja den är på väg ner iaf.
Städade i deras rum....
- Oj vilken konstig fläck tänker jag...
Går fram och torkar...känns konstig...
-Va F%¤#!!!!
Det är ingen fläck det är en början till ett hål...
-Phuuu....tur att jag hittade den nu och inte i morgon...för då hade det varit hål...
Så fram med plastmattslim/lagnings. Tur att man har sånt hemma när någon bestämmer sig för att göra en trappa ner till våran grund *L*
Jag vet ju vem som är ansvarig till detta nybygge...
Liten skitunge, som inte har lärt sig att så får man inte göra.
Det är skönt med dem när de blir äldre för då får de vara med överallt här hemma till och med i finrummet.
/Kristoffer

God Morgon Världen!


Nu är det åter morgon i större delen av Pom Världen. Men svinigt kallt är det, var ute runt åtta tiden och det blåste jäklar i en hel del. Ledig idag och i morgon, skönt fast ändå inte har ju ett ganska roligt jobb =P Igår mitt på morgonen kör en buss ifrån två Polska medborgare på väg till Norge. Det var inte lätt att förstå. Fick ringa polisen....114 14 men sen så hade vi lite att göra och sen på eftermiddagen ringer Ledningsgruppen och frågar om de var kvar....Hallåå jag menar jag trodde de kom och hjälpte dem på förmiddagen. Undrar hur det gick för dem.
Hoppas det kommer att hända något roligt i morgon.
///Kristoffer

2009-01-09

Marley och Jag

Marley och Jag- Livet och kärleken med världens värsta hund.

Jag vill varmt rekomendera denna fantastiska bok till alla och särskilt hundmänniskor.
Det är en sann berättelse som handlar om John och Jenny Grogan som en dag bestämmer sig för att titta på labradorvalpar. Alla hundmänniskor vet hur det är när man säger att ska bara titta *S* Självklart kommer dem hem med en liten labradorvalp.
Man får följa deras väg genom livet, dela glädje och sorg och höra om hur deras familj växer.
Jag skrattade rakt ut flera gånger, ibland kände man igen sig i deras frustrationer när saker tuggas sönder och ofta kom jag på mig med att jag hade ett stor leende på läpparna och låg och små fnissade men den var inte bara rolig utan även sorglig och jag ska erkänna att jag grät och grät och grät.

Det var verkligen välspenderade 39 kr och ni kan hitta den på tex Adlibris för det priset.
Jag ska nu vänta på filmen, även om vi alla vet att filmer inte är lika bra som böcker.
Trevlig läsning=))

2009-01-08

I förrgår natt kom det massa snö ja el iaf massa snö för oss här nere *L* Och självklart medans jag suckade så var ju hundarna fantastiskt glada=) Så man får vara glad för deras skull
Alyssa och Sessan jagar snöflingo

Sessan

Blev inte så mycket bilder eftersom det var mitt i natten och mörkt.
Nästa dag låg snön kvar och det var strålande sol. Alyssa och Prada har fullt rejs.
Shimra tar det mest lugnt =)

Söta Prada vilar, har fullt span och funderar på vem hon ska anfalla härnäst.
Så nu är det dags för Prada att ge sig in i leken igen efter lite vila

2009-01-05

Strålande sol

Idag var det jättevackert vinterväder ute så tog med kameran ut. Låg lite pudervit snö på marken och solen strålade så det var mysigt. Men det är fruktansvärt kallt och riktigt halt på gatorna, det går knappt att gå ut. Vi hade minst 10 minus igårkväll brrr.
Tog Destiny på en egen lite sväng, alltid bra att få gå själv ibland. Som vanligt var det lika skoj att få komma ut och pudersnön på marken ville hon gärna smaka *L* och jag höll mig på gräs istället för vägar för där var det inte lika halt och då hittade hon små pinnar hon ville bära*S*

Hon är så söt vår lilla tjej=) Börjar bli väldigt orange nu och man ser att kroppen börjat ändra sig lite. Var ju inte så lätt att ta kort med ett litet busfrö i andra änden av kopplet när man var själv=)

Solen börjar sakta gå ner bakom skogen

2009-01-03


glitter-graphics.com

Vi hade en lugn nyårsafton med god smörgås tårta och massa coca cola och så slank ju självklart lite godis ner=) Det pangade nog en hel del mer det här året över oss tycker jag. Det sköts en bit ifrån oss men på båda sidor om ungefär så alla hamnade ju typ precis ovanför oss när dem lät som högst. Men det gör inget egentligen för hundarna hade inga problem alls. =) Vi sätter alltid på musik i olika rum så blir det lite andra ljud med. Tycker så synd om alla hundar som mår så dåligt av alla raketer, och det är ju inte bara över nyår vissa får ju panik en månad innan när alla dessa små skitungar är ute och okynnessmäller. Det värsta är när dem inte har något vett i skallen och kastar mot hundar och folk. Skulle kunna ge dem smäll på käften. Lär folk sina ungar inget vett i dagens läge???? El hur är man funtad när man ens kan komma på så dumma saker, man måste ju ha en skruv lös då?!

Jag tycker att fyrverkerier är fina och hör till nyår men måste vissa låta så högt. Kan dem inte göra dem tystare el helt ljudlösa=) Och ta bort alla bomber som jag inte ser nåt kul i överhuvudtaget. Man får ju bara ont i öronen. Och ja ta bort alla smällare med som alla ungar springer runt med. Sen fixa vackra ljudlösa fyrverkerier som man skjuter upp kl tolv för att välkomna nya året och sedan är det bra. Tänk vilken perfekt värld vi hade levt i om alla tyckt som jag och allt kunnat gå att ordna *S* *S*

*************************************
Igår var jag och mamma i stan en sväng och kikade runt lite. Hon hittade ett par fina skor och sedan gjorde även jag det=)
Vi traskade sedan till affären och jag passade på att handla på en gång istället för att handla på hemvägen och sedan gjorde vi varma mackor hemma hos henne...supergott jag måste göra det här hemma snart=) Jag älskar svampstuvning det är det som gör det så gott=)

Kom hem vid halvåtta och då hade Stoffe fixat hyllor i garderoben vid datorn. Tänkte att om vi gör lite hyllor i den kan man få in en del papper och sådant så slipper allt synas på hyllorna ovanför datorn, blir lite stilrenare=) Jätteskönt=)

Han sover ännu för han mår inte så bra så jag tänkte gå och ge han lite mackor på sängen.

Vi hörs=)