2008-11-28

Det käraste man har

sätter man på bordet....el vad är det man säger *S*
Alyssa och Sessan ligger på bordet bredvid datorn. Vi har ju satt en bänkskiva i valnöt som bord så den går från vägg till vägg, vet faktiskt inte om jag visat det *hm*
Dem små busfröna vill ju alltid vara nära var man en är. Se så nöjd Sessan är hon har tom somnat=)
Ser lite hårt ut, får kanske skaffa en säng att sätta på bordet *L* El tror folk att man är galen då?!

Ikväll blir det pastasallad så jag tänkte strax börja förbereda lite så det är klart till Stoffe komer från jobbet och självklart blir det idol till maten. Som vanligt *hejja Kevin* Ut med Johan...

Såg att det stod ut en tuss hår på Sessan igen så får gå igenom en sväng med borsten igen så hon blir av med all päls hon fäller.
På återseende :-)

2008-11-26

Shimra 4 år

Grattis på födelsedagen lilla Shimra
Nyss var du såhär liten och nu är du fyra år!!!


glitter-graphics.com

Många kramar och stort Grattis önskar matte och husse
Vi Älskar dig

2008-11-24

Snöat lite

Idag började det snöa lite för första gången detta år, visst är det ganska mysigt när det snöar och med lite snö på marken, men här i Skåne blir det ju bara blask och is efter nån dag och det vill man ju inte ha. Så därför ser jag aldrig fram emot snön, jo den kan ju komma julafton och försvinna dagen efter *L* Kallt är det, fruktansvärt kallt så jag längtar efter våren hahaha

Stoffe har varit ledig idag så vi tog en vända till OnOff för att köpa kolsyretub till Soda streamern, köpte även en smak för att testa, lite blandat i den typ hallon, vinbär och blåbär kanske det var men blä jag gillade inte den, el så var det för jag åt after eight samtidigt *L* Får testa sen igen.

Det var ganska halt idag så vi tänkte att vi skulle promenera dit så vi tog Sessan och Alyssa med, likabra så fick dem en prommis samtidigt, två flugor i en smäll =)

Sedan åkte Shimra i badet och nu har Stoffe trimmat henne, inte så mycket att trimma ännu håller på att få tillbaks pälsen efter valpningen men det har faktiskt kommit en hel del=) Det är så kul när man ser hur den växer.

Hann inte skriva klart för det ringde.....och nu ringer det igen.....får se vem det kan vara.

Här är Shimra efter badet och efter den lilla trimningen, fortfarande lite nakenfis=)

Nu ska jag gå och göra potatisgratäng och kött *mums*

2008-11-23

Saknad

Idag är det 13 långa år sedan den dumma älgen sprang ut på vägen




glitter-graphics.com

2008-11-21

Doftolja

Har försökt hitta doftljus som luktar lite juligt tex kanel men det var lättare sagt än gjort. En affär hade det men 59kr för ett pyttelitet ljus mja det var det inte värt. Så jag var idag och köpte ett doftkrus och tre oljor, kanel, kryddnejlika och ingefär=)) Har bara testat kryddnejlika, den var sådär.

Häromdagen köpte jag två andra oljor men då hade jag inget krus så jag testade att sätta det i lilla fontänen som porlar vatten och det funkade lika bra, då köpte jag kanel, men jag tyckte den doftade glögg snarare och så aprikos, inte så juligt men det luktar gott=)) Tror jag ska gå och köpa pepparkakshus med. Så mysigt när det luktar gott och juligt....älskar julen.

Just nu äter jag gott och blandat förutom choklad så är det nog favoritgodiset och självklart tittar vi på idol. Väntar på att utröstningen ska börja. Kevin är så jäkla duktig hejja hejja hejja. Han blir bara bättre och bättre:-) Tycker även Robin B är bättre, men jag klarar inte Johan och inte heller Anna, hade hon sjungit normalt som hon gör stundtals men när hon sjunger bak i halsen och så mörkt då kan jag inte lyssna. Hoppas Johan el Anna åker, risken finns att det blir Robin=/

Ha det så bra

2008-11-17

Knä koll

Idag har vi varit hos veterinären med Sessan och Prada för att kolla deras knän. Pl börjar ju uppmärksammas mer och mer och det är jättebra att folk nu börjar kolla sina pommar. Självklart kan man inte bara behålla dem med nollor i avel just i dagens läge för då blir det väl inte så mycket avelsmaterial kvar men absolut något vi alla bör sträva efter. Att till slut bara använda nollor i avel=))

Först blev det att fylla i lite papper och sen var det bara att vänta på Rolf som skulle känna på knäna och lite nervös var man ju innan "domen" skulle komma *S*

Prada var först ut och veterinären kände noga noga och det började bra med en 0 på höger ben=)) Vänster var lite sämre och där fick hon tyvär en tvåa. Men 2/0 är ändå ett bra resultat tycker vi=)) Jag menar ena var ju jättebra och helt utan anmärkning.

Sedan var det Sessans tur och veterinären bekantade sig lite och sedan började han noga noga känna igen *S* och det gick alldeles galant och resultatet blev 0/0 wooohoooo=))))
Det var riktigt glädjande att höra att hennes knän var så bra=))

2008-11-16

Kalas & Ringträning

Idag var det ringträning igen på Hässleholmsgården. Hade planerat att gå dit med Destiny men vaknade upp till spöregn=( Men jag hoppades att vädret skulle ge med sig och efter ett tag såg det faktiskt lite ljusare ut, tyvärr varade det inte länge.

Idag fyllde syrran år så vi skulle dit och fika lite och det bor ju nära Hässleholmsgården så vi tog Destiny med oss för att se hur vädret skulle bli såsmåningom.
När vi var nästan där så var det uppehåll så vi gick dit en liten stund, var inte många där pga vädret men testade iaf att snabbt ställa henne på bordet. Efter 2 min börjar det spöregna=((( Men hon fick iaf lite snabbträning och det var det viktigaste. Bestämmer oss för att gå hem till mamma och Sis och då börjar det hagla. Stor kulor öste ner, inte så kul.

Lilla Destiny på bordet

Lite träning


Igår blev Destiny 4 mån..ullig och gullig *S*
Grattis på födelsedagen Sis

2008-11-15

Badat hundar

Destiny 3 ½ mån
Idag har Stoffe badat och trimmat Tindra och jag har badat Destiny. Ett litet vilddjur så man får hjälpas åt när hon ska fönas och borstas *L*
Annars flyter allt på som vanligt.
På dessa korten är lilla Destiny 3½ månad, så det börjar bli dags att ta nya kort nu. Då blir det monkey kort för man ser nu i ansiktet att hon börjar bli som en liten apa, så söt så söt.

Måste öva på att stå fint

2008-11-14

Massa fynd

För ett tag sedan så skulle ena djuraffären i stan sälja ut vissa saker för 10 kr st. Man fick köpa en sak per person stod det. Men när jag kom dit på eftermiddagen så fick man köpa fem saker istället så det var ju toppen. Jag gjorde alltså fem toppenbra fynd.
Hittade en jättesöt sele och tänkte att den kan ju vara bra till små valpar för den är pytteliten så den passar bara när dem är väldigt små. Jag brukar alltid använda halsband och koppel aldrig sele, men jag testade selet så klart på Destiny och jag undrar om det inte är lättare att börja med sele. Man har mer koll på dem och om dem gör getahopp, volter och krumbukter så kan man hålla styr i dem med sele på=)) Toppenbra. Den hade kostat 345kr så att få den för 10 spänn ja det är det ju värt även om jag använder den bara nån gång.
Hittade även ett rundsytt halsband, kanske inte världens snyggaste färg men det syns ju inte så bra i pälsen ändå=) Supernöjd.

En lite större sele också, kostade innan 149 kr

Ja det här halsbandet är jag ju inte riktigt säker på när jag ska använda, det är ju litet, kanske på en valp då syns ju iaf pärlorna. Vi får se kunde inte motstå det iaf *L*

Favoriten är nog ändå mitt rosa Puppia koppel=)) Jag älllskar rosa=) Fast jag har inga rosa koppel sedan tidigare, jag vill egentligen vara neutral hahaha Men när jag såg detta för det priset ja då kunde jag inte motstå=)) Man vill ju inte nån ska tro att man är en såndär som bara har hundarna som accesoar hihi Tänk om dem tror det om jag kommer med rosa koppel och rosa bajspåsar. Jo det har jag faktiskt, köpte sådana oliksfärgade som man kan köpa på utställningar. Fast jag använder dem inte så mycket, för man skäms ju nästan om man är ute o går när man har rosa bajspåsar knutna i kopplet *S* Så jag brukar ha mina svarta el gråa.

Fast man ska inte bry sig om vad andra tycker, så jag tänker stolt använda mitt rosa koppel nångång=))

Så för 50 kr fick jag saker som annars skulle kostat 900kr Det var verkligen bra fynd=))

2008-11-12

Armani är nu 3 År

Igår fyllde busen Armani 3 år.
Grattis älskade lilla vän


Tycker detta fotot är så fint, synd att han precis räcker ut tungan *S*

Ibland måste man posera fint så man får lite fina kort på sig själv=)

Vi älskar dig lilla killen

2008-11-10

Händer inte så mycket

Har varit lite dålig på att blogga nu igen, men det händer inte så mycket skoj *L*

Idag har jag varit hos mamma och Sis och fikat och det var trevligt som alltid.

Har blivit en hel del filmtittande, älskar att se film, som sagt så är ju Tv och datan mitt liv förutom mina små hjärtegryn hundarna=) Är ju alltid så trist väder nuförtiden och mööörkt, spöregnade som attan idag. Mamma Mia rekomenderas varmt och tyckte även att The Game Plan var väldigt bra. Men se inte Feel the noise den var såååå dålig hände ju ingenting. Gillar man fägelsefilm så är verkligen Felon toppenbra.
Det var tipsen för idag *S*

Idag gjorde jag potatis och köttfärslimpa med gräddsås och lingon *mums* och tittade såklart på Gossip girl och Ensam mamma söker.

Hundarna mår fint, idag har det varit full rulle. Vissa dagar är riktiga busdagar och alla är helt fulla med energi och spring i benen. Här har det varit rejs efter rejs. Riktiga busungar dessa små pommisar=)

Kl är lite över ett så det är väl dags att börja släppa ut dem för en nattekiss snart och kanske sova lite el varför inte se en film i sängen=))
Natti natt natt

2008-11-06

Färskfoder

Igår köpte jag Bravo Färskfoder och ska testa lite på hundarna om dem gillar det. La bara i litegrann till att börja med, blandade i det i uppblött torrfoder och allt slank ner på två röda. Vill att dem ska äta lite bättre då vissa ibland kan kinka lite med torrfoder. Det enda som oroar lite är ju att dem stressar i sig för att det är så gott och att dem då ska sätta i halsen. Sätter era pommar ofta i halsen? Våra gör alltid det. Dem får fnatt mitt i, kommer på att dem ska äta supersnabbt så dem kanske kan sno av nån annan el så ska dem busa, sätter ju jämt i halsen, man har ju hjärtat i halsgropen varje dag=/ Det är väl det negativa *L* Så antingen får jag börja dela upp dem el sätta mig i en ring på golvet med alla runt mig, det funkar bra för då säger man bara...håll dig till din skål...ja det är ju tur det=)
Detta är 12 v bilderna på Destiny som vi inte lagt upp ännu..vår söta tjej=)


Snart dags att ta ut dem på en nattekiss och sen krypa till sängs.
Natti Natti

2008-11-04

Alyssa 1 År

Grattis på 1-Års dagen söta lilla Alyssa
Nyss var du en sån här söt liten plutt....

Och nu är du redan så här stor, redan 1 år gammal.

Tiden bara flyger iväg verkligen

Du är ett riktigt busfrö och har massa spring i benen. Väldigt snäll och älskar att pussas och kela.


Grattis igen lilla Alyssa
Vi älskar Dig

Ej barnvänlig

Hahaha idag på ett forum hade någon lagt ut en länk till en "tuttsång"
Man måste ju självklart ha lite humor och inte vara så pryd *S*
Så är ni inte pryda el lite fina i kanten så kommer ni tycka att denna är rolig =)))

http://www.tagtele.com/videos/voir/11924/

2008-11-01

Tindra 5 år


glitter-graphics.com





Grattis på fem års dagen underbara Lilla Tindra

Utställning i Maj 08 här i Hässleholm. Du skötte dig perfekt och vi var så stolta över dig. Ställd en gång för några år sedan men då var det bara mamma som gällde. Nu hade vi tränat hårt och du var så duktig, stod som ett ljus 1 kv 4 kk

Här är du 2 år och vi hade precis flyttat hit där vi bor nu, så mysigt med tomt.



Vi kan inte beskriva med ord hur mycket vi älskar dig, du är en fantastisk liten tjej.
Detta kort har syster yster tagit när vi var på promenad med henne och "mormor" och alla deras vovvar=)
Stort Grattis igen på din födelsedag Prinsessan
Vi älskar dig