2007-06-27

Badbilder


Hej Hopp
Jag har ju glömt visa dessa bilder. Dem är ju gamla nu men dem är ändå söta så jag visar dem ändå. För ca 2 v sedan var det ju stekhett ute, sen dess bara spöregn, jag fattar inte, borde det inte vara snö konstant i 3 mån, vår i 3 månader, jättevarmt i 3 mån och sen höst och regn i 3 mån?? Det tycker jag. Nu är det ju nästan bara regn jämt så trist. Kanske man skulle flytta utomlands=)

Iaf så gick vi och köpte en liten barn bassäng, vi har en större som vi kan sitta i med och då kan hundarna simma mer men nu ville vi ha en som de kan gå i själva. Men inte var dem förtjusta i det inte haha.
Om ni tycker att vi blåst upp den dåligt så är det för att översta ringen struntade vi i, annars blev den för hög.


Armani tyckte det var skönt att stå där i.

Orion är med ganska duktig men Shimra hon ville ur på en gång.


Adidas tyckte det var ganska roligt.

Hej då nu sticker jag


Dumma mamma stoppade mig

Nu är det Tindras tur, håller henne under magen för då kunde hon simma den lilla pluttan. Armani spanar och undrar vad vi håller på med.

Dumma leksak kom hit.

Så här söt, blöt och lockig blir man

Visst är jag söt ändå?!
Flera gånger när Adidas skulle ha ur leksaken så sträckte han sig ju så han plumsade i vattnet och dem gånger han lyckades hålla sig på kanten så kom Armani bakom och försökte knuffa i honom, det var så sött.
Hoppas det blir varmt snart igen så dem kan få testa det en gång till för jag tror Adidas skulle hoppa i mer nu själv. Han plumsade i några gånger dagen efter och nu när vi tömt den så hade vi lagt den på den tork men sen började det regna och det hade kommit vatten i och vem tyckte det var jättekul att plumsa i då...Jo Adidas.
Han är en liten goding som förgyller ens dag, han gör att man får många roliga skratt med alla upptåg.
Har varit och chippat, vaccinerat och besiktigat valparna och allt var UA.
Ha det så fint

2007-06-20

Vackra lilla Adidas


Hej
Har inte hunnit skriva i bloggen på ett tag, Stoffe har varit ledig litegrann så vi har pysslat och fixat en massa.
Nu har vi snart klippt klart hela häcken, allt ogräs i den är iaf rensat. Det var ju mer ogräs än häck som vi slängde. Fyra skottkärror fick vi slänga och då har vi ändå häcken ibak kvar.
Vi kan inte bestämma oss om vi bara ska lägga sten i rabatterna el om vi ska lägga på framsidan med. Har iaf ringt och kollat lite med dem och man kan få hem det ungefär dagen efter man beställer så det var ju snabbt.
Igår var vi och köpte hundmat och inte hade dem pyttesmå halsband inte, ska till stan idag och köpa allergimedicin till Stoffe får kolla i den andra djuraffären då. Varför fattar dem inte att man måste ha små halsband, det finns faktiskt små hundar. Ibland behöver man halsband under 20 cm.
Har även köpt kubb och krocket så nu ska vi spela, man måste få leka lite ibland=)

Har vägt Adidas, oj vad han växt, 1246g. Först tyckte jag han var pytteliten, men sätter man han bredvid valparna så är han stor. Men egentligen är han inte så mycket större, det är bara hans päls. Valparna väger nu 984g och 1140, ganska stora, dem är ju bara 9 1/2 v.

Igår fotade vi Adidas massvis och här kommer fina bilder på honom. Jag kunde inte välja vilka ja skulle lägga upp så jag tog några stycken=)
Vårt söta vackra busfrö men oj så fint och snällt han stod.



















Det var allt från oss=)

2007-06-12

Sommar och sol.....


Vi har kort tight kjol.....o vi vill ha dig.....Markoolio

haha den låten dyker alltid upp i mitt huvud när det är sommar och sol, jag vet inte varför, antagligen för att för mååånga år sen så tjatade dem den dag ut och dag in på radio.

Det är såå varmt. Nästan för varmt men man ska väl inte klaga.

För någon vecka sedan tog vi kort, men jag har glömt lägga upp dem. Vi tränade lite så då fotade Stoffe.
Valparna är 7 v på bilderna.

Först lilla söta Bäbis.





Sen kommer busen Chutney


Lukta på blommorna...



Detta är Shimra i ett nötskal, varenda gång man ska fota henne så är tungan ute.

Nu har hon fått mycket päls tillbaks sen valparna, men mer är på väg. Nu är det nog dax att trimma henne. Men hon är söt iaf.


Sen fina lilla Armani, vår gosse.




Duktiga fina killen

Sen har vi busungen Adidas




Ska försöka ta nya kort på valparna nu när dem fyllt åtta v och borsta dem lite innan.
Det var allt från oss
Soliga hälsningar från Woolly Wonder´s Pomeranians

2007-06-06

Älskade valpar


Hej
Tog lite kort ute på valparna men det var inte så lätt. Nu är dem ju 7 1/2 v.
Har idag varit och hämtat ut deras stamtavlor på Maxi. Tycker det är så dumt att man inte får det i brevlådan, brevlådan är tillräckligt stor för ett tunt paket. Man kan väl lika väl sätta in pengar till dem sedan genom en faktura. Jaja nu är dem iaf här.
Annars är allt som vanligt, inget speciellt har hänt, dagarna flyter på som vanligt. Man ger hundar mat, tränar hundar, busar och kelar, myser med valpar, kanske äter lite själv och sen är det en ny dag haha. Fast jag klagar inte, det finns nog många som skulle vilja spendera hela dagarna med sina underbara vovvar.
Imorgon ska Stoffe klippa sig så vi ska en snabb vända till stan och så måste vi hitta en student present till hans bror. Ibland kan jag inte fatta att dem blivit så stora hans syskon, dem var ju så små när vi träffades första gången.
Här kommer lite kort på valparna.

Chutney sitter och spanar

Nu ska jag ta dig

Jag fick dig allt

Lång tunga

Hej mamma visst är jag söt...

2007-06-05

Utställningsbilder


Har ju glömt lägga upp korten sen utställningarna i Maj. Tyvärr var det så trist väder med regn så vi fotade el filmade aldrig. Men syrran kom förbi en snabbis och tog nåt kort, vilket var snällt.
Så här är tre kort på Armani i action *L* Vår fina lilla kille.




Här kommer ett kort på duktiga Orion



Idag har det också varit tråkigt väder.
Jag har koppeltränat Adidas och så har valparna även fått prova koppel en snabbis. Innan har dem ju bara haft halsband men nu tänkte jag att dem skulle få känna på att ha ett koppel fast med som hålls uppåt över huvudet. Dem var jätteduktiga och gick även framåt en bit. Det blir ju bara pyttelite i taget för man vill ju ta det lugnt och låta dem vänja sig.
Dem är helt underbara i sättet, hur kan man vara så glad egentligen, att dem orkar. Dem älskar när man är med dem och dem får pussas och bita i en haha.
Dem är stora, idag är dem 7 v och Bäbis väger 820g och Chutney 920 g. Våra små älsklingar.
De andra små trollen mår bara fint.

2007-06-01

Armani


Hej Hopp

Vi har tagit lite kort på Armani, får fina stora kille. Tyvärr är han avfälld, men pälsen börjar så smått komma tillbaks. Men han har ändå ganska mycket päls trots han fällt all underull.


Han är fantastiskt duktig på att stå på trimbordet, han bara står och låter oss fota.


Han har varit så duktig ända sen han var liten, det lärde han sig snabbt. Satt och kollade på foton sen plutten var liten och tittar man på dem så ser man att han redan då står alldeles själv.


Så duktig och fin vår söta kille.

Valparna mår bara fint och växer och växer.
Dem är helt underbara, så glaaada. Svansarna viftar som jag vet inte vad och dem ääälskar att pussas. Det är jättemycket spring i deras små ben och dem busar som små monster.

Nu ska jag cykla till stan och lämna syrrans cykel som jag lånade och cyklade hem på när jag var hos dem i Onsdags. Ska även passa på att köpa lite blommor att sätta i blomlådorna i inhägnaden utanför altanen. Köper kanske till rabatterna med.
Bye Bye