2007-04-30

Utställning


28 & 29 April var det utställning på Vara-Grästorp och Skövde bk. Orion har varit och är fortfarande hemma hos Emma och carl i Skara. Då Emma hade bestämt sig för att ställa Gimli så anmälde vi även Orion med. Jättebra övning och han är ju inte ställd på ett tag. Emma ställde ju Gimli så Ulla var handler åt Orion.
Dem sa att det hade gått bra och att han skött sig jättebra vilket var roligt att höra.

Första dagen blev Orion 1 Hp Bh 2
Här är kritiken

2,5 år gammal hane av god typ. vackert huvud med bra uttryck, mörka fina ögon, välburna öron. välkroppad, bra överlinje med välburen svans, bra bröst och baklinje. Vacker välskött päls med fin lyster. Rör sig mkt väl. Välvisad


Andra dagen blev Orion 1 Hp Bir

Ganska liten hanhund med bra huvud som kunde haft bättre könsprägel. Bra hals, godtagbar skuldra, bra överarm, tillräcklig bröstkorg. Bra rygg, ngt brant kors. Rör sig aktivt men effektivt, paralell bak, ngt trång fram, bra päls.
Även detta en fin kritik


Tack båda två för att ni ställde honom.

2007-04-27

Födelsedag idag

När mamma och sis var i skogen hade dem kameran med och dem fick ett fint foto som dem skickade till mig. Nu vill jag dela det med er. Detta är mammas vackra vovve Zorro.

Idag fyller jag år, ja nu börjar man bli gammal haha. Så i morse åkte jag till stan för att träffa mamma. Fick en jättesnygg väska av henne och sis när vi möttes, jag älskar väskor. Det roliga är att när jag gjorde mig iordning på morgonen så tänkte jag att nu skulle jag haft den väskan. (jag har sett den innan) Och så fick jag den=)
Sen fick jag även kläder av mamma och sis, det var dem vi var och shoppade. Jag hittade en jättefin kort kjol, lite ovanlig stil och mönster, den går i ljusgrått, vitt och svart, men jättefin nu till sommaren. Egentligen är jag ganska mycket för svarta kläder, men man vill ju inte vara helt svart jämt man vill ju gärna ha lite somrigare på sommaren. Sen hittade jag en kortärmad tröja i svart som man kan dra ihop lite. Dem hade utförsäljning i en affär som ska lägga ner och där gjorde jag ett fynd, hittade en jättesnygg kofta i brunt, en tunnare som är jättefin över kläder istället för jacka på kvällen när det blir lite kallare. Den hade kostar 600 spänn men var nu nersatt till 100=) sen hittade vi leggings med.
Efter det var det dags för mat så vi provade ett nytt ställe med Thai mat, det var jättegott.
Tack för en trevlig och mysig dag mamma=)
Och tack mamma o sis för alla presenter.

Av min bror och hans tjej har jag fått klippning och färgning hos frisören, när man har långt hår så blir det hela tiden att man skjuter på dem där frisör besöken. Innan hade ja inte klippt mig på flera år och så för, ja nu e det nog ett tag sen men kanske ett år sen så bestämde jag mig för att klippa lite etapper och kortare. Då var det mer hår på golvet än på mitt huvud. Sen efter det märker man liksom inte att det växer och blir trist men nu har ja kännt att jag skulle vilja göra något med det. Även fast man har långt hår vill man ju ha lite frisyr. Så nu ska jag ringa imorgon och beställa tid=)

Ha det så bra Kram Tezz

2007-04-24

Lilla Ängla

Ängla har redan hunnit bli 5 månader, tiden går verkligen snabbt. Hon är ett riktigt busfrö med massa spring i benen, inte är hon rädd heller utan tar full sats för att försöka ta sig upp i soffan. Ute på altanen har vi sitt/ligg korgstolar el vad man kallar det och hon tar sig upp på dem och där ställer hon sig på högsta punkten och hoppar rakt ut. Hon är livsfarlig och man får hjärtat i halsgropen flera gånger per dag. Men hon är fantastiskt snäll och har absolut inga problem att mitt i hennes busande komma och mysa i soffan och ligga på rygg och slappna av. Det är skönt, det går att få henne lugn *L*.

Dem andra små trollen i valplådan mår bra och växer och växer. Dem blir sötare och sötare för varje dag.

Nu är det dags att ta ut Caelyn och sen träna lite ringträning med busarna.

2007-04-23

Caelyns födelsedagspresent

Vår älskade lilla Caelyn fyllde två år den 16 April. Tiden går så fort. Känns som det var nyss jag och syrran åkte till Elisabeth för att hämta hem henne. Minns så väl den lilla plutten som kom emot oss när vi kom innanför dörren och syrran sa...Är det den du ska ha?! Den är ju pytteliten. Visst var det den lilla tjejen jag skulle ha, lilla söta Caelyn.




Om ni bläddrar ner får ni se vad Caelyn fick i födelsedagspresent=)


















2007-04-21

Vi öppnar en ny blogg


Idag fick vi tips om den här bloggen och öppnar därför en ny. Här kan ni fortsätta att läsa vad som sker hemma hos oss och alla pommar. Vi hoppas alla har en trevlig och solig helg.